Reklama

Návod na registraci Telly, vytvoření účtu zdarma

Pavel Kovář
13.04.2023 18:52
Telly - internetová televize
Telly - internetová televize

Telly je moderní a inovativní služba, která vám přináší možnost sledování internetové televize v nejvyšší kvalitě a s maximálním komfortem. Díky Telly si můžete vychutnat nejnovější epizody svých oblíbených seriálů, zhlédnout nejlepší filmy a sledovat živě sportovní přenosy z celého světa. Nechte se unést do světa zábavy, který Telly nabízí, a objevte překvapivě jednoduchý způsob, jak mít televizi plnou oblíbených pořadů na dosah ruky.

? Hlavní výhody služby Telly

  • Široká nabídka programů – více než 120 kanálů, z toho 79 v HD kvalitě.
  • Zpětné přehrávání a přeskakování reklam. Zastavte, přetočte a vraťte si zpět své oblíbené pořady; využijte 7denní archiv a 100 hodin nahrávek až na 30 dní.
  • Telly aplikace: sledujte Telly na až 4 zařízeních bez příplatku, včetně mobilu, počítače nebo chytré televize.
  • Sledování i v zahraničí: Telly lze sledovat kdekoli v Evropské unii.
  • Možnost vyzkoušet službu na 14 dní zdarma.

Zaregistrovat Telly zdarma

❓ Registrace Telly zdarma

Telly.cz v rámci své promo nabídky nabízí možnost pro nově registrované účty vyzkoušet jejich službu nezávazně na 14 dní naprosto zdarma. Díky tomu můžete i Vy sledovat televizi online a živě. V následujícím postupu si ukážeme, jak zaregistrovat nový účet na Telly a využít nabídku na 14 dní zdarma.

  1. Přejděte na hlavní stránku webu https://telly.cz/
  2. Zhruba v první třetině stránky najdete sekci Vyzkoušejte Telly zdarma a tlačítko Chci vyzkoušet Telly, na které klikněte
Telly zdarma
Sekce na hlavní stránce pro přechod ke zkušební verzi Telly
  1. Na následující stránce se nachází registrační formulář pro získání Telly na zkoušku zdarma. Ve formuláři vyplňte všechna povinná pole, odsouhlaste podmínky služby a formulář odešlete.
Registrační formulář Telly
Registrační formulář pro získání Telly na zkoušku zdarma
  1. Po odeslání registračního formuláře budete přesměrování do platební brány GoPay, kde musíte vybrat metodu platby, která bude využita pro budoucí platby v případě, že budete chtít pokračovat ve využívání služby Telly nad rámec 14 denní zkušební doby. Pro účely ověření platební karty Vám bude strhnuta 1 Kč, která Vám bude do pár dní vrácena. Telly na zkoušku je tedy opravdu naprosto zdarma a Vaše předplatné můžete kdykoliv zrušit a nebudou Vám tak účtovány žádné další poplatky.
Telly GoPay
Výběr platební metody v rámci GoPay
  1. Po odeslání ověřovací platby ve výši 1 Kč (která Vám bude vrácena) budete přesměrování na stránku s potvrzením Vaší registrace. Nyní můžete využívat Telly na 14 dní zdarma.
Dokončení registrace na Telly
Dokončení registrace na Telly

Zaregistrovat Telly zdarma

Zdroj: Telly.cz

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu