Reklama

Nové díly Výměny manželek startují – nahlédněte do domácnosti MMA zápasníka Gábora Borárose

Pavel Kovář
03.05.2023 15:21
Gábor Boráros
Foto: Archiv TV Nova

Už ve středu 03.05. se diváci můžou těšit na premiérový díl Výměny manželek, který můžou zhlédnout o týden dříve než v TV online na Voyo. Nové díly oblíbené reality show budou nyní na Voyo přibývat každou středu, na TV Nova budou vysílány od 20:20.

Domácnost MMA zápasníka Gábora Borárose v úvodním díle

Hned v tomto novém díle se nám představí domácnost oblíbeného MMA zápasníka Gábora Borárose. Diváci budou moci sledovat, jak si ženy zcela odlišných životních stylů vymění domácnost na dobu deseti dní a jak se vyrovnají se svým novým prostředím.

Monika – influencerka ve světě plném dětí

Jak si poradí influencerka Monika v domácnosti s pěti dětmi? Zvládne zvládnout náročný rodinný život a stát se oporou pro své nové děti? Diváci se dočkají řady zajímavých a poutavých momentů, které dokážou zaujmout i ty nejnáročnější diváky.

Renata v roli VIP manželky

Na druhé straně spektra se představí Renata, která se ocitne ve VIP rodině svérázného Gábora Borárosa. Dokáže se přizpůsobit novému životnímu stylu a stát se součástí této netradiční rodiny? Její zážitky a zkušenosti budou zcela jistě stát za zhlédnutí.

Deset dní pod dohledem kamery

Výměna manželek je úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery! Diváci tak mají jedinečnou možnost nahlédnout do každodenního života účastníků a sledovat, jak se vyrovnávají se svými novými výzvami.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu