Reklama

3. série Zaklínače již zítra!

Nela Pernicová
28.06.2023 16:31

Již zítra 29.6.2023 dostaneme prvních 5 epizod 3. řady populárního Zaklínače. Zbytek řady, a to poslední tři epizody, pak obdržíme o necelý měsíc později 27.7.2023.

Reklama
Trailer ke 3. řadě Zaklínače

Jedná se zároveň o poslední řadu, kde se v roli Geralta z Rivie objeví Henry Cavill. Přestože fanoušci tento odchod oplakali a dokonce sepisovali petice, které dosáhly až statisíce podpisů, nestačilo to a ve 4. řadě v hlavní roli uvidíme již Liama Hemswortha.

Do té doby si ale můžeme užít ještě jednu sérii Henryho, která vypadá, že bude nabitá! Netflix toho slibuje mnoho, především hodně akce od hlavního tria Geralt, Ciri a Yennefer, mezi které se samozřejmě připlete náš milovaný Jaskier.

O ději toho zatím není pochopitelně známo mnoho, ale víme, že nás čekají epické bitvy a kouzla a že děj vychází z druhé knihy „Čas opovržení“. Ze zkušenosti z předchozích řad můžeme tedy jen hádat, co vše bylo z původního děje zanecháno, co bylo změněno, nebo co bylo třeba i úplně vypuštěno.

Je jasné, že se dozvíme nové informace o postavách, které jsme mohli zahlédnout i v herních zpracováních Zaklínače. Je to například Filippa Eilhart a Sigismund Dijkstra, kteří měli ve třetím Zaklínači hodně důležitou roli.

Reklama

Když už je řeč o rolích, zatím nám jsou známí 4 důležití noví herci, kteří se nám v nadcházející řadě představí, ale rozhodně to nejsou jediní noví herci, které uvidíme.

Je tedy jasné, že se máme na co těšit a naštěstí naše čekání bude již zítra u konce. Myslíme, že popis tohoto oficiálního příspěvku je tedy ideální.

Pro dobro spekulací přikládáme seznam názvů prvních 5 epizod v angličtině a uvidíme, jak je v produkci přeloží a jaký děj se pod názvem nakonec schovává.

Reklama

Episode 301: “Shaerrawedd”
Episode 302: “Unbound” 
Episode 303: “Reunion”
Episode 304: “The Invitation”
Episode 305: “The Art of Illusion”

Zároveň máme pro vás na závěr důležitou otázku. Myslíte, že opět dostaneme vtipné opáčko jako před druhou sérií? Za nás by to rozhodně bylo super!

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu