Reklama

EINSTEIN – Případy nesnesitelného génia – 2. série

EINSTEIN – Případy nesnesitelného génia
Foto: FTV Prima

Prima přináší 2 řadu velmi úspěšného seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia s Vojtěchem Kotkem v hlavní roli už 31.7!

Reklama

Nové díly EINSTEIN – Případy nesnesitelného génia – 2 série

Televize Prima již 31.7 odvysílá první díl druhé série velmi úspěšného seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia s Vojtěchem Kotkem, který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina. Tento génius s IQ přes 210 patří mezi nejmladší profesory, který usilovně pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva.

Když však jednoho dne skončil na policii, kde mu hrozilo vězení, ale v poslední chvíli dostal návrh – že místo toho, aby si odseděl svůj trest za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd, kývl. A od té chvíle se začaly dít neuvěřitelné věci!

Volné navázání na první sérii se svéráznou postavou trochu podivínského Filipa Königa. Opět nalomí několik dámských srdcí a rozpoutá oheň na střeše svým neurvalým chováním. Ani tato řada diváky nepřipraví o zapeklité situace, do kterých se při vyšetřování Filip König dostane. A ze kterých se bude snažit vymanit pomocí svých úsudků a brilantními myšlenkovými pochody.

Nebude tu samozřejmě chybět ani Filipům velký objekt – forenzní analytička Soňa Svobodová v podání Evy Podzimkové. Ta má podle svých slov takovou vděčně nevděčnou roli. Vždy přijde v bílém overalu a řekne, že dotyčný pan byl střelen zezadu a zase odejde. Soňa bude i v této nadále nejlepší kamarádkou Lenky. Při své práci zkoumá mrtvoly, kterých je v seriálu ve všech stádiích více než dost. Vlastně je to taková zábava, protože seriál je více komediální než kriminálka.

Reklama

Naváže druhá série na úspěchy té první?

První série seriálu Einstein se setkala s velkým úspěchem. Výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková je i se svým týmem ráda za pokračování i za to, že herci i štáb, v čele s režisérem Vojtou Moravcem, se do této nové série pustili s velkou kreativitou a nadšením. Tvůrci opět připravili osm dílů a nasazení na televizi Prima začíná právě teď!

Prima přináší 2 řadu velmi úspěšného seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia s Vojtěchem Kotkem v hlavní roli už 31.7

Einstein – Případy nesnesitelného génia

Sledujte Einstein – Případy nesnesitelného génia online

PrimaPlus Sledovat online

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu