Reklama

Ondřej Sokol: Celebrity – exkluzivně na Voyo!

Ondřej Sokol v pořadu Na lovu
Foto: Archiv TV Nova, Jan Kroupa

Poznejte Ondřeje Sokola poprvé v roli stand-up komika! V jeho stand-up comedy představení se s vámi podělí o své soukromí i zážitky z moderování či natáčení!

Reklama
Ondřej Sokol: Celebrity

Sledujte Ondřej Sokol: Celebrity online

Ondřej Sokol poprvé v roli stand-up komika

Poznejte Ondru Sokola tak, jak jste ho zatím ještě neviděli! Ve svém stand-up comedy, v premiéře na Voyo, vám nabídne to nejlepší ze svého života za posledních sedm let, kdy baví diváky v jedné z nejtěžších divadelních disciplín.

Diváci zjistí hodně o jeho životě i dětství, vztahu s matkou i o uměleckém životě. Nebudou chybět ani střípky zážitků z nemocničního života. Dozvíte se něco jeho o chorobách a o všech těch „špatných vlastnostech“, které mu komplikují život.

Stand-up comedy Ondřeje Sokola vám umožní poznat ho, jak ho zatím ještě neznáte. Ale jak to většinou v takových pořadech bývá, nebude to pro něj příliš příznivé!

Reklama

Podle diváků, kteří znají toto představení, zažijete pořádnou dávku zábavy, a ani chvilku se nebudete nudit. Ondřej doufá, že to bude bavit hlavně jeho, protože je to prostě podle jeho slov perfektní.

Vstupte s Ondřejem do fascinujícího světa slavných

Známý moderátor, herec a režisér, vám řekne svůj originální pohled na zákulisí a soukromí našich celebrit. Ale pozor! Nesměje se pouze svým kolegům! Podělí se také o své vlastní trable z dospívání nebo začátků moderování.

Ve svém pořadu zavzpomíná na svou hodně velkou nervozitu, která ho zaskočila před jeho prvním stand-upem. Podle svých slov to byl tak strašný stres, odvážit se jít na ten první stand-up…!

A i když ho touha udělat nový stand-up přepadla tolikrát, vždy se mu vybavila tahle hrůza z minulosti a od nového projektu jednoduše ustoupil.

Reklama

Nyní doufá, že tímhle záznamem to završí a donutí ho to udělat nový stand-up, protože by si to mohl zase pěkně užít. Celebrity Ondřeje Sokola můžete sledovat právě nyní na Voyo.

Ondřej Sokol: Celebrity

Sledujte Ondřej Sokol: Celebrity online

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu