Reklama

Podzim ve znamení detektivek a hororů

Jana Fojtíková
16.10.2023 20:23
Foto: archiv Voyo.cz

Zatímco v létě trávíme co nejvíce času venku po výletech nebo posezením na terase za svitu hvězd na obloze, podzimní počasí už takové lenošení příliš nedovoluje. Plískanice nás zpravidla zaženou domů, kde je u teplého čaje nejlépe. Večer pak stojí za to si pustit něco zajímavého, klidně se u toho můžete i bát. Co takhle si dát nějaké detektivku nebo horor na Voyo.cz?

Reklama

Nenechte si ujít 7 severských krimiseriálů

Video platforma Voyo.cz zařadila ke zhlédnutí i kriminální seriály ze skandinávského prostředí. Kdo se v této oblasti vyzná, tak ví, že tato díla, ať už jako kniha nebo film, nepostrádají syrovost, tajemství ani brutalitu provedenou s ledovým klidem:

  • Temná řeka (Norsko, 2017, 8 epizod) – Tajemství se tentokrát skrývá pod hladinou řeky. Odhalí ho malá holčička, jenž jako náhodou se ztratí a je pohřešována. Proč s hledáním nepomůže armáda?
  • Očitý svědek (Norsko, 2014, 6 epizod) – Raději měli zůstat doma, řekli si Philip a Henning, když za noci v pískovně byli svědky vraždy. Vrah je na útěku a velmi nebezpečný.
  • Černé vdovy (Koprodukce Finsko, Švédsko, Norsko, Dánsko, 2016-2017, 2 série) – Nevinný výlet přátel na chatu se proměnil v peklo. Kdo může za smrt tří mužů?
  • Doživotí (Norsko, 2020, 8 epizod) – Victoria si odpykává trest a zároveň přemýšlí nad tím, proč se do vězení dostala. Kdo za to může?
  • Komisař Bäckström (Německo, Švédsko, 2020-2022, 2 série) – Detektiv Bäckström má pověst náfuky a burana. Stojí ale před ním hodně těžký případ, který musí vyřešit. Povýšenost tedy musí stranou.
  • Nobel (Norsko, 2016, 8 epizod) – Z války v Afganistánu se vrátil důstojník norských speciálních sil. Jak si poradí s politikou a nástrahami, které na něho čekají v běžném životě?
Černé vdovy

Sledujte Černé vdovy online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Doživotí

Sledujte Doživotí online

Reklama

Kriminální seriály na Voyo.cz

Kromě výše uvedených severských detektivek můžete na Voyo.cz sledovat kriminální příběhy i dalších produkcí. A jsou neméně zajímavé. Rozhodně stojí za to si zopakovat seriál Kobra 11, Policie Modrava, Kriminálka Staré Město, Návrat Sherlocka Holmese nebo Zločiny Velké Prahy. K novějším dílům patří Král Šumavy, Odznak Vysočina.

Kobra 11

Sledujte Kobra 11 online

O2 TV

Sledovat online

Kriminální filmy na Voyo.cz

Zatímco seriál vás k televizi přiková na delší dobu, film zhlédnete zpravidla během 90 minut. Ani na ně není Voyo.cz chudá a nabízí jich celou řadu. Samozřejmě i ty s kriminální tématikou a thrillery, u nichž vám bude strachy krev tuhnout v žilách:

  • V utajení (Švýcarsko, Velká Británie, ČR, 2017) – agentka CIA má za úkol ochránit obyvatele Londýna před smrtící biologickou hrozbou
  • Pokrevní pouto (USA, Francie, 2017) – mrazivý příběh dvou bratrů, z nichž jeden na šikmé ploše na ni stáhne i toho druhého
  • Skrytý nepřítel (Irsko, 2016) – Když se luxusní inteligentní dům stane pastí
  • Zmizení (USA, 2013) – Během oslav Díkuvzdání zmizí dvě malé dívky. Centrem zájmu policie se stane starý karavan.
  • V mysli vraha (USA, 2015) – Agenti FBI marně pátrají po sériovém vrahovi. Jediný, kdo by jim mohl pomoci, je člověk s výjimečnými schopnostmi. Tomu se ale do případu nechce.
Pokrevní pouto

Sledujte Pokrevní pouto online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu