Reklama

Podzimní maraton na Voyo: Novinky, originály i návraty

Foto: Archiv VOYO

Nejpestřejší nabídku všech žánrů, pro více jak 570 tisíc uživatelů, přináší Voyo. Diváci se na podzim mohou těšit na nové filmy, seriály a reality show!

Reklama

Na co se můžeme v následujících týdnech těšit na Voyo?

Nabídka Voyo se neuvěřitelně rychle rozrůstá o filmy, seriály, dokumenty i reality show. Letos si diváci mohou vybírat z pěti původních, premiérových projektů pod značkou Voyo Originál. První z plánované řady Voyo Speciál je stand-up Ondřeje Sokola. Navíc se rozrůstá počet distribučních snímků, které po cestě tuzemskými kiny nabízí exkluzivně Voyo Film.

Ředitelka programu TV Nova a Voyo, Silvia Majeská, dodává, že vedle toho se neustále rozšiřuje nabídka zahraničních filmů, seriálů a reality show. A nebude se zpomalovat ani v nadcházejících sezónách. Připravují se desítky původních Voyo Originálů a další novinky. Bude se na co těšit!

Z kin rovnou na televizní obrazovku

TV Nova a Voyo patří k nejvýznamnějším partnerům české kinematografie. Nabídka Voyo filmů a seriálů se letošní podzim rozšíří o snímky, které letos bodovaly v tuzemských kinech. Diváci se tak mohou těšit například na premiéru komedie Buď chlap! Režiséra a scénáristy Michala Samira, Přání k narozeninám s hvězdným hereckým obsazením v čele s Evou Holubovou nebo Život pro samouky s Janou Plodkovou nebo na hořkosladkou komedii To ty nosíš smůlu, lásko.

Milovníci thrilleru si přijdou na své

Voyo si pro své diváky připravilo velké překvapení. Žánrově svou pestrou nabídku projektů z řady Voyo Originál rozšíří o původní český špionážní šestidílný thriller Extraktoři. Chybět nebude hvězdné obsazení v podání Jakuba Štáfka, Jana Révaie a Pavly Gajdošíkové v hlavních rolích. Extraktoři jsou o speciální jednotce české rozvědky. Když se někdo z Čechů dostane v zahraničí do vážných problémů, může a umí zasáhnout. Případně dotyčného extrahuje ze země, ve které má problémy. Kreativní producentka Lenka Szántó říká, že je velkou fanynkou špionážních seriálů a jejím snem bylo něco podobného natočit. A povedlo se! Příběh stojí na pečlivě rešeršovaných faktech z prostředí vysoké politiky i tajných služeb. Tvůrci v čele s režisérem Romanem Kašparovským v rámci natáčení cestovali mezi středními Čechami, Prahou a Tureckem. Za kamerou stál osminásobný držitel Českého lva Vladimír Smutný a na scénáři pracovala Eva Naušová, Jan Stehlík a investigativní novinář Jaroslav Kmenta.

Reklama

Pojďte prožít lásku s účastníky Love Islandu

Slunce, moře, blankytná obloha, dovolenková atmosféra. A v hlavní roli láska! Po roční pauze se na Voyo vrací nejžhavější reality show Love Island. Během první a druhé řady této oblíbené reality show vzniklo sedm párů, které jsou spolu dodnes. Utvořit další zamilovaný pár se nyní pokusí i současní „singles“ z Česka a Slovenska. Ve hře je nádherné počasí, zábavné hry, ale tohle všechno pod dohledem televizních kamer. Najdou nezadaní lásku svého života? Zamilovaná srdíčka provede pobytem na ostrově lásky krásná Zorka Hejdová.

Fenomén Big Brother je zpět!

Na podzimní obrazovky Voyo se opět vrací fenomén, který celosvětově přepsal pravidla reality show – Big Brother. Tato reality show se poprvé na televizních obrazovkách objevila v roce 1999 v Nizozemsku a od té doby se tento popkulturní fenomén diváci zamilovali ve více než sedmdesáti zemích světa. Byla to naprostá senzace! Protože šlo o zcela nový typ audiovizuálního formátu, který úplně změnil svět televizní zábavy. Nyní se nová generace Big Brother vrací do Čech i na Slovensko.

Navíc od letošních prázdnin mohou fanoušci Ordinace v růžové zahradě 2 sledovat osudy svých hrdinů vždy od pondělí až do prosince, bez přerušení.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu