Reklama

Podzimní televizní nadílka: TV Nova přináší novinky a oblíbené hity!

Zdroj: Archiv TV Nova

Na co se můžeme těšit v nadcházejícím období na TV Nova? Objeví se Kriminálka Anděl, Táta v nesnázích, Ztracená rodina a další novinky i oblíbené stálice.

Reklama

Podzimní program televize Nova

I letošní podzim přinese TV Nova svým divákům vedle nových řad stálic oblíbených pořadů také seriálové novinky, filmové premiéry i reality show! TV Nova má pro své diváky pestrou programovou nabídku. Společným jmenovatelem nové sezony je odraz lokálních témat, rodinné zábavy a další témata, která diváky zajímají.

I v nadcházející podzimní sezóně bude TV Nova posilovat svou dlouhodobou pozici lídra na trhu. Skupina Nova je aktuálně nejdynamičtějším producentem tuzemské audiovize i spolehlivým parťákem svých diváků. Je tomu tak celých pětadvacet let a nyní připravuje desítky nových formátů pro jubilejní rok.

Na scénu se vrací Kriminálka Anděl

Pondělní večery budou patřit legendární Kriminálce Anděl. Tato první moderní česká kriminálka se poprvé na televizních obrazovkách objevila před patnácti lety a během okamžiku se stala fenoménem, který nastavil nové standardy pro české kriminální seriály. TV Nova odvysílá novou, pátou řadu. V 16 dílech se diváci mohou těšit na staré známé i na nové postavy. V hlavních rolích se vracejí Helena Dvořáková, David Švehlík, Michal Novotný i Marek Taclík. Přidají se nové postavy, které ztvární Jiří Langmajer a Oskar Hes. Za dalším pokračováním úspěšné Kriminálky Anděl opět stojí tvůrčí tým v čele se čtyřnásobným držitelem Českého lva a laureátem Křišťálového glóbu za režii v KVIFF, režisérem Peterem Bejbakem a Michalem Blažkem a tuto dvojici doplní Matúš Ryšan.

O humor se postarají komediální seriály

V komediálním seriálu Táta v nesnázích se představí Martin Pechlát, který ztvárňuje rozvedeného padesátníka Petra. V novém komediálním seriálu určeném pro celou rodinu se bude potýkat s trablemi svých tří dospělých dcer, které se z nejrůznějších důvodu vracejí zpět pod „tátova ochranitelská křídla“. Chybět nebude ani randění. Které už nebude takové, jak si Petr pamatuje z mládí. Jak si Petr obstojí ve své životní zkoušce, mohou diváci vidět v šesti epizodách. „Petr musí ve svém životě obstát v roli táty i mámy. Navíc ve svém osobním milostném životě zažívá spoustu vtipných situací, které je třeba důstojně obstát! Je přísný i naprostý pohodář. Od všeho trochu. Seriál je o druhé fázi jeho života, kdy už jsou dcery dospělé a potýkají se svými peripetiemi. A tatínek je s nimi zažívá také.“

Reklama

Vedle novinek se na obrazovky vrátí stálice s premiérovými epizodami. Jednou takovou bude i seriál Jedna rodina, ztvárňující osudy jedné neobyčejné rodiny spojené střídavou péčí. Diváci se v ní mohou těšit na nové postavy v podání Eriky Stárkové nebo Cyrila Dobrého. ´

Nová řada dobového seriálu Zlatá labuť bude pro diváky velmi emotivní záležitostí. Doba je zlá. Píše se rok 1939 a nacisté si velmi tvrdě prosazují svou moc na české obyvatelstvo. Klíčovým motivem v nové řadě bude sounáležitost a lidskost v této kruté a nelidské době. Hrdinové už nebudou řešit jen lásku, ale také nové osudy, které se nečekaně obracení. Přicházejí zvraty, o kterých se nikomu ani nezdálo. Některým půjde doslova o život.

Mezi svérázné obyvatele obce Horní, diváky vrátí druhá řada komediálního seriálu, Co ste hasiči. Jeden z nejoblíbenějších seriálů TV Nova, Ulice, se na obrazovky po prázdninové pauze vrátí s novými příběhy, které přinesou opět spoustu humoru, nadsázky, silných emocí i hezkých okamžiků. Chybět nebudou ani aktuální témata rezonující společností.

Chybět nebudou ani zábavné i strhující show

Podvečerní čas na TV Nova bude patřit Ondřeji Sokolu a jeho pětice fenomenálních supermozků ve vědomostním pořadu Na lovu. Diváci se mohou těšit také na premiérové Hvězdné speciály, ve kterém otestují své znalosti známé osobnosti, například Jiří Langmajer, Oskar Hes, Petr Čtvrtníček, Xindl X nebo Zuzana Kajnarová.

Reklama

Česko se opět ponoří do světa gastronomie. Na obrazovky TV Nova se opět vrátí kulinářský pořad MasterChef Česko, ve kterém začne souboj o nejlepšího amatérského kuchaře rovnou finálovou šestnáctkou. Nový ročník nabídne testy znalostí a chutí, stejně jako zajímavé hosty i časově náročné úkoly, bez možnosti vrátit se do hry. Letos se bude více vařit z lokálních surovin. A že dobrou kuchyní Češi doslova žijí, svědčí i další pořad s názvem Souboj na talíři. Známí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář navštíví výtečné podniky napříč naší republikou.

Novinkou letošního podzimu bude dokureality Ztracená rodinaTerezou Pergnerovou a Miroslavem Vaňurou. Diváci se mohou těšit na emocemi nabité příběhy a dojemné shledání odloučených členů rodiny, kteří se mnohdy dlouhá léta neviděli. Ztracená rodina přinese divákům pohled na silné lidské osudy, a to bez příkras či cenzur. Obsahem dokureality budou často bolestná dlouholetá odloučení, křivdy, nedorozumění, vědomé i nevědomé nepravdy. A ke všem těmto citlivým situacím je třeba přistupovat s velkým respektem.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu