Reklama

Pokračování seriálu Iveta: Nejočekávanější minisérie již na Voyo

Minisérie Iveta
Foto: Archiv Voyo

S napětím očekávané třetí pokračování autobiografického seriálu Iveta z produkce Voyo Originál přichází na obrazovky! Tato minisérie není výjimečná pouze díky své kvalitě, ale také proto, že připomíná desáté výročí od tragické sebevraždy legendární zpěvačky Ivety Bartošové. Nyní máte jedinečnou příležitost nahlédnout do zákulisí vzniku této závěrečné série, která je již kompletně dostupná online na Voyo.

Reklama

Vznik seriálu Iveta

Pod taktovkou scénáristy a režiséra Michala Samira vznikla série, která mapuje vzestup a pád jedné z nejvýznamnějších českých zpěvaček. Ve třetí řadě se do klíčové role Ivety Bartošové opět vžila talentovaná Anna Fialová, po jejím boku se v roli jejího syna Artura Štaidla poprvé na obrazovkách objevil Karel Šimek, který svým debutem okamžitě upoutal pozornost diváků.

Iveta

Sledujte Iveta online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Kompletní tři řady nyní online

Pro všechny fanoušky, kteří ještě neměli příležitost sledovat tuto výjimečnou sérii, nabízí Voyo nyní všechny tři řady kompletně online. Můžete tak sledovat příběh Ivety od jejích nesmělých začátků až po tragický závěr, bez nutnosti čekat na nové díly.

Reklama

První řada: Začátek kariéry a osobní život

První řada seriálu Iveta, uvedená v roce 2022, sleduje, jak se mladé dívce podařilo v 80. letech minulého století prorazit a jak vypadal její soukromý život. Diváci mohou sledovat Ivetu od útlého dětství až po veřejností milované partnerství se zpěvákem Petrem Sepéšim, kterého ztvárnil Vojtěch Vodochodský.

Druhá řada: Vrchol kariéry a stinná stránka slávy

Druhá řada se zaměřuje na roky 1990 až 1998, kdy Iveta zažívala vrchol své kariéry. Během tohoto období se stala sebevědomou celebritou, k čemuž přispěl její osudový vztah s hudebním velikánem Ladislavem Štaidlem (Ondřej Gregor Brzobohatý). Diváci mohou sledovat i to, jak popularita začala mít i svou stinnou stránku, kdy její skandály začaly plnit stránky bulvárních médií.

Třetí řada: Tragický závěr

V závěrečné třetí řadě se diváci mohou těšit na těžké a po mnoha stránkách depresivní období Ivetina života. Tehdy Iveta bojovala se svou psychikou, závislostmi a toxickými vztahy. Vedle Davida Prachaře jakožto Josefa Rychtáře a Richarda Krajča jako fanatického fanouška Zdeňka Macury se vrací také Alena Mihulová v roli Ivetiny matky.

Ústřední mužskou postavou ve třetí řadě série Iveta není nabízející se Josef Rychtář (David Prachař) ani Zdeněk Macura (Richard Krajčo), nýbrž její syn Artur.

Reklama

Tvůrci seriálu prozradili, že příprava třetí řady byla náročná a plná výzev. Natáčení probíhalo na různých lokacích, jako je například budova Městského soudu v Praze, a zahrnovalo řadu scén, které vyžadovaly pečlivou přípravu.

Iveta

Sledujte Iveta online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Iveta exkluzivně na Voyo

Nenechte si ujít závěrečnou třetí sérii seriálu Iveta, která je na Voyo již kompletní.

Reklama

Sledujte příběh Ivety Bartošové a prožijte její životní cestu od začátků až po tragický konec, který zasáhl srdce mnoha fanoušků. Připomeňte si tuto osobnost české hudební scény díky sérii, která zachycuje její osudy s maximální autenticitou a emocemi.

Reklama

Zdroj: https://voyo.nova.cz/blog/556876-v-zakulisi-serialu-iveta-3, https://voyo.nova.cz/blog/554386-3-rada-serie-iveta-proc-v-deji-rada-veci-chybi-a-kdo-je-tentokrat-ustrednim-muzem

Reklama
Zavřít reklamu