Reklama

Prima+ – Nová streamovací služba od skupiny Prima s exkluzivním obsahem

Homepage prima+
Zdroj: screenshot, úvodní stránka na iprima.cz

V úterý 8. února byla spuštěna nová streamovací služba Prima+. Vedle svých televizních předpremiér nabízí tisíce filmových a seriálových titulů, stejně jako exkluzivní vlastní seriálovou tvorbu pod hlavičkou Prima+ Originals. Služba vstupuje na trh s nejflexibilnějším předplatným a více než 2 tisíci tituly.

Reklama

Tarify služby Prima+

Uživatelé si mohou vybrat ze tří tarifů předplatného, od prémiové verze bez reklam až po sledování zdarma s reklamami. Tarif Free nabízí pouze přístup k archívu odvysílaných pořadů v SD kvalitě a obsahuje reklamu. Tarify Light (za 99 Kč měsíčně) a Premium (za 149 Kč) nabízejí bohatou videotéku dalších filmů a seriálů a jsou dostupné s menším objemem reklamy a v HD kvalitě (Light) nebo bez reklam a ve full HD (Premium).

Přehled tarifů videotéky Prima+, Zdroj: screenshot, výběr tarifů na iprima.cz

Více zařízení a souběžné streamy

Prima+ lze registrovat až na pět zařízení, jako jsou smart TV, telefony, počítače a tablety. Je možné využívat jen tři souběžné streamy.

Exkluzivní obsah Primy

Skupina Prima investuje do obsahu pro Prima+ miliardu korun během tří let do roku 2025. V současnosti má vyrobeno nebo ve výrobě 13 seriálů a celkem 28 projektů v předvýrobní fázi.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu