Reklama

Seriál Santa Clausovi je povedeným pokračováním vánoční klasiky

Pavel Kovář
18.12.2022 12:36

? Původní film Santa Claus z roku 1994

“Santa Claus” je americká rodinná komedie z roku 1994 režírovaná Jeanninem Roussel a produkovaná Jeanninem Roussel a Brianem Grazerem. Hlavní roli v ní hraje Tim Allen jako Santa Claus/Scott Calvin.

V tomto filmu Scott Calvin, obyčejný muž, který se stane Santou Clausem poté, co se převtělí do těla Santy. Scott se musí naučit, jak se vůbec stát Santou a také se naučit, jak spravovat svoje nové tělo, což mu vznikne řada zábavných situací. Scott se také musí vypořádat s tím, že jeho syn Charlie nevěří na Santu Clause, a tak se rozhodne, že mu ukáže, že Santa opravdu existuje.

Film je plný legrace a dobré nálady a je oblíbeným vánočním filmem pro celou rodinu.

? Nový seriál Santa Clausovi od Disney

Seriál Santa Clausovi natočený v roce 2022 je volným pokračováním úspěšného filmu. Po 28 letech se v hlavní roli Santa Clause představí opět Tim Allen alias Scott Calvin a mimo něj se v seriálů objeví i pár postav ve stejném obsazení jako v původním filmu.

Scott Calvin jako Santa už pomalu ztrácí své magické schopnosti a cítí, že nastal jeho čas odejít do důchodu a přenechat tak pozici Santa Clause někomu jinému. Z mnoha zájemců při pohovorech je nakonec jako ideální kandidát vybrán Simon Choksi, který je úspěšný vývojář hraček a videoher. Na severní pól se přestěhuje společně se svou dcerou Grace, která Vánoce miluje. Navzdory očekáváním však Simon začne severní pól vést jako svůj podnik, což začne mít na Vánoce jako takové katastrofální dopad.

❓ Kde sledovat seriál Santa Clausovi zdarma

Seriál můžete sledovat online ve videotéce Disney+, takže ho pohodlně spustíte přímo ve Vašem prohlížeči nebo můžete využít aplikaci pro mobilní zařízení a chytrou televizi. Díky speciální vánoční nabídce od T-Mobile můžete navíc získat předplatné na Disney+ na 3 měsíce úplně zdarma.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu