Reklama

Sex O’Clock: Překvapivý seriál o dospívání, rodině a hodinách, které tikají pro nás všechny

Pavel Kovář
16.03.2023 16:51
Zdroj: Youtube.com

Sex O’Clock je desetidílný seriál, který se zaměřuje na dospívání, rodinné vztahy a výzvy, kterým čelíme všichni. Sleduje hlavně příběh mladého tanečníka Adama, ale také jeho sestru, rodiče a kamarády. Seriál nabízí autentický pohled na život dospívajících a zasahuje i do světa dospělých, kteří se někdy s životem sami neví rady. Režírovali jej Jan Bártek a Karolina Zalabáková a od 10. března je k dispozici na platformě Voyo.

Zápletky a téma seriálu

Adamova cesta dospíváním

Hlavním hrdinou seriálu je Adam (Maxmilián Kocek), který je nadějným tanečníkem společenských tanců. Jeho život se však začne komplikovat, když mu jeho partnerku vymění za jinou kvůli rozdílu ve výšce a on se musí vyrovnat s jejím pohrdáním. Adam zároveň řeší své první milostné zážitky a touhu přijít o panictví.

Otcova zásadní změna a její dopad na rodinu

Adamův otec (Jan Révai) rodině jednoho dne přizná, že se zamiloval do muže a že se odstěhuje ke svému příteli. Tato zpráva způsobí značné napětí a změny v rodinných vztazích, s nimiž si musí každý člen rodiny poradit. Adam se obává výsměchu svých vrstevníků, zatímco jeho matka Judita (Petra Bučková) a babička (Jana Švandová) se snaží vyrovnat se zásadní změnou v jejich životech.

Další postavy a jejich problémy

Seriál zároveň sleduje osudy Adamovy starší sestry Emy (Sára Korbelová), která čelí svému vlastnímu těhotenství a problémům své kamarádky, která se rozhodla změnit pohlaví. Dále se zaměřuje na Adamovy spolužáky a jejich milostné peripetie či vztahové problémy.

Generační jazyk a humor

Seriál se vyznačuje generačním jazykem, který odráží svět dospívajících a jejich zážitky. Jazyk je plný nadsázky a ironie, což dodává seriálu na autenticitě a humoru. To vytváří příjemnou atmosféru, která zaujme nejen mladé diváky, ale i ty starší, kteří se mohou s úsměvem ztotožnit s některými situacemi ze svého vlastního dospívání.

Prostředí Zlína a herecké výkony

Seriál byl natočen ve městě Zlín, což mu dodává přiléhavý nádech provinčnosti. Mladé herecké tváře vytvářejí zajímavou kombinaci s již známými herci, kteří zde ztvárnili role, ve kterých jsme je dosud neviděli. Jejich výkony přidávají na autenticitě a celkové atmosféře seriálu.

Sledujte seriál Sex O’Clock online na Voyo

Sex O’Clock je seriál, který se nebojí zabrousit do citlivých témat dospívání, rodinných vztahů a milostných zážitků. Nabízí autentický pohled na život dospívajících, ale také ukazuje, že ani dospělí nemají vždy všechno pod kontrolou. Jeho příběhy jsou propletené humorem a sebeironií, což činí seriál příjemným a zábavným zážitkem pro diváky různých generací.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu