Reklama

Sledujte své oblíbené pořady prostřednictvím streamovací služby Voyo také na dovolené v zahraničí!

Sledování filmu na dovolené
Foto: vlastní tvorba autora

Chcete sledovat své oblíbené televizní pořady dříve než v TV a mít po ruce videotéku s více jak 2 000 filmy a seriály v češtině? Vyzkoušejte streamovací službu Voyo od TV Nova a jejich aplikaci.

Reklama

Objevte na Voyo každý týden něco nového

Milujete sledování filmů a seriálů nejrůznějších žánrů a o svou zábavu nechcete přijít ani na dovolené? Vezměte si svou streamovací službu Voyo od TV nova s sebou kamkoliv! Své oblíbené pořady můžete sledovat nejen ve vaší televizi, ale také na počítači, notebooku, telefonu i tabletu.

Nejoblíbenější české filmy, seriály i exkluzivní tvorba

Streamovací služba Voyo nabízí přes 2 000 filmů a seriálů v češtině. Navíc je to jediné místo, kde uvidíte exklusivní tvorbu Voyo | Originál, tvořenou předními českými tvůrci a herci. O co jde? Je to služba, zahrnující seriály, jako Národní házená, Iveta, Případ Roubal nebo Jitřní záře. Kromě toho tu uvidíte své oblíbené pořady dříve než v TV. Navíc nepřijdete o ty nejlepší sportovní přenosy a živé vysílání kanálů TV Nova a Nova Sport. Voyo je dostupné po celé evropské unii. Vybraný obsah je možné v aplikaci uložit offline a sledovat tak bez přístupu k internetu třeba v letadle.

Zažijte české reality show tak, jako nikdy předtím

České reality show jsou v posledních letech velmi populární. Prožijte život se svými oblíbenými účinkujícími. Fanděte jim při zdolávání drsných podmínek. Podívejte se s nimi na úžasná místa. Obdivujte jejich výkony. Sdílejte radost z vítězství. Stůjte s nimi při prohře. Žijte české reality show na maximum. Poznáte drama, vášeň, lásku, strhující zážitky a dramatický děj. S Voyo prožijete děj své oblíbené reality show téměř naživo.  

Vyzkoušejte Voyo na 7 dní zdarma

Tato streamovací služba je skvělá pro ty, kteří chtějí sledovat její obsah kdekoliv a odkudkoliv. Voyo funguje na všech běžně používaných zařízeních. Vyzkoušet si můžete všechny nabízené služby bez omezení na 7 dní zcela zdarma a poté si vybrat hned z několika možností předplatného. Voyo je skvělá služba pro všechny milovníky filmů, seriálů a sportu, kteří chtějí mít svůj oblíbený pořad vždy po ruce.

Reklama

Vyzkoušet Voyo zdarma

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu