Reklama

Stane se v Survivoru – 13. díl: Pítr daruje Andree skrytou imunitu, vítězství Hrdinů

Pavel Kovář
09.03.2023 11:38
Survivor 2023 soutěž o odměnu
Foto: Archiv TV Nova

Čeká nás opět nabitý díl plný napětí, štěstí, ale i slz. Hrdinům se začne konečně dařit a po jejich 2 výhrách v soubojích o odměnu nastává zvrat, kdy i Rebelové konečně poznají, co je to trpět hlady na opuštěném ostrově.

I když Hrdinům nevyšla poslední kmenová rada, kdy se rozpadla jedna silná aliance a ostrov musela opustit Kateřina, zachovali klid a s ním se pustili do první soutěže. V této soutěži, kde je výhrou pro každého jejich oblíbené jídlo od maminky, zlomí Hrdinové konečně svou smůlu a po dlouhé době vyhrávají.

Na povrch vyjde také historka z předchozího duelu, kdy se Pítr rozhodl na poslední chvíli prozradit své tajemství a daroval svou skrytou imunitu Andree. Po vrácení na ostrov si však imunitu vzal zpět, nicméně to znamenalo jeho prozrazení a prohloubení důvěry mezi ním a Andreou.

Ve druhé soutěži o imunitu navazují Hrdinové na svou vítěznou vlnu a vyhrávají audio vzkazy z domova. K tomu se za odměnu baví na párty plné drinků, jídla a tance. Objeví se zde ale i slzy.

U Rebelů to po dvou prohraných soutěžích začíná vřít a Jirka se pohádá hned s několika členy týmu. Také si začíná připouštět, že může být v ohrožení a že se jeho jméno může objevit na příští kmenové radě.

Sledujte 13. díl Survivor 2023 online

13. díl Survivor Česko & Slovensko 2023 bude vysílán na TV Nova 15. 3. 2023 od 21:25. Epizodu však můžete sledovat dříve než v TV online na Voyo.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu