Reklama

Startuje 2. sezóna rodinného seriálu Jedna rodina

Jedna rodina 2. série
Foto: Archiv TV Nova

Šestnáct nových dílů Jedné rodiny, kde ani rozvod nemusí představovat katastrofu, čeká diváky TV na podzim 2023. Stačí se na život dívat z různých perspektiv.

Reklama
Jedna rodina

Sledujte Jedna rodina online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Rozvodem to teprve začíná

To, že rozvod nemusí nutně představovat konec světa, dokazuje rodinný seriál Jedna rodina. Střídavou péčí ta pravá zábava teprve začíná! Zvlášť, když jsou do ní zapojeny postavy, jako jsou ty naše. Samozřejmě, že to někdy zaskřípe. Ale vždy nakonec zvítězí láska. Protože víc rodičů přece znamená víc lásky!

Šestnáct nových dílů Jedné rodiny

Na podzim čeká na diváky šestnáct nových dílů rodinného seriálu Jedna rodina, kde jsou příběhy jednotlivých postav vyprávěné z různých perspektiv. Většinou s nadhledem a s humorem, ale vždy se silnou dávkou lásky.

Reklama

Podzimní sezona volně naváže na jarní sezonu, kde se diváci seznámili s jednotlivými postavami. Lucie Konečná, autorka scénáře o podzimní sezóně říká: „Druhá sezóna bude pro některé postavy o něco dramatičtější. Jiné se naopak dočkají vytoužené lásky. Našim postavám jsme se snažili vymyslet nové příběhy tak, aby se nenudili herci, ani diváci. Leckdy se na první pohled můžeme splést v odhadu a u televizních postav to nebude jiné. Nikdy nevíte, jak se vaše oblíbená postava bude dále vyvíjet a co na podzim prožije.“

Podzimní sezona Jedné rodiny přinese věčným smolařům štěstí

Je na čase, aby se karty promíchaly. Proto podzimní sezona Jedné rodiny přinese věčným smolařům vytoužené štěstí. Kláře a Vagymu svítá naděje na lásku. I když tam už to nikdo z nich nečekal! Na druhé straně ti, kteří měli doposud relativně klidný život, musí najednou čelit nečekaným výzvám.

Jedna rodina bude mít nejedny problémy

Norika s Filipem zjistí, že vydělat si velké peníze není až tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. A že všechno vyžaduje pořádnou dávku úsilí. Vždy usměvavá Petra pro změnu doplatí na svou dobrotu. A nakonec se může stát, že Bob a Filip zůstanou na malého Mikeše sami. No a co Martina? Ta se brzy přesvědčí, že maturita byla jen slabý odvar toho, co ji čeká v opravdovém dospělém životě. Obstojí v životní zkoušce dospělosti a co ji s Dominikem čeká?

Představí se nové Postavy

Seriálem Jedna rodina se jako tornádo prožene Erika Stárková, v roli neřízené střely Markéty. Ta se skamarádí s Petrou (Tereza Kostková). „Hraju Markétu. Sebevědomou a progresivní byznysmenku, která má svůj fair trade obchod. Moje postava naučí Petru správně nakládat s marmeládovnou, aby jí podnik konečně začal fungovat,“ prozrazuje o své roli Erika. „V seriálu Jedna rodina hraju se spoustou svých kamarádů a známých. Za to jsem opravdu velmi ráda, protože tahle role je jedna z mých prvních větších věcí po porodu.“

Reklama

Nový lékař přijde do domova seniorů. Ačkoliv se na začátku může zdát jako arogantní a protivný, jeho skutečná tvář může být ve skutečnosti úplně jiná. Roli převezme Cyril dobrý. Další novou postavou bude Anička, kterou ztvární Sandra Pogodová. „Anička je taková paní Colombová tohoto seriálu. Rozvedená ženská se dvěma dětmi, která hodně pracuje a nemá moc času na osobní život nedělá vofuky.“ A co Klára, která je o něco starší jak Petr? Věkové rozdíly, kdy je žena starší, dodnes v lidech vyvolávají smíšené pocity.

Jedna rodina je propletena střídavkou. Taková „péče“ dokáže do běžných každodenních situací přinést pořádný zmatek, ale zároveň se ukáže, že umí efektivně řešit i průšvihy. Protože v těžkých chvílích se vždy najde někdo, kdo přispěchá na pomoc. V tomto rodinném seriálu se můžete těšit na nové výzvy, naděje i nové postavy, které vám představí naši oblíbení čeští herci.

Kdy se nové díly Jedné rodiny představí na televizních obrazovkách?

Zbrusu nových šestnáct dílů seriálu Jedna rodina, představí divákům příběhy ze života vyprávěné z různých perspektiv v podzimní sezoně, která začíná na televizních obrazovkách TV Nova už v 29. 8. 2023. Předplatitelé Voyo první díl mohou zhlédnout o týden dříve, od 22. 8. 2023.

Jedna rodina

Sledujte Jedna rodina online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu