Reklama

Tento týden v Ulici: Koučka Julie, Vendulina přepadovka, facka mezi Skyler a Bárou, tajemství Vandy

Pavel Kovář
06.02.2023 06:00
Ulice 4419
Foto: Archiv TV Nova, Jakub Caha

Kristýna nachází tuto pomoc u trenérky Julie Papežové. Hned při prvním setkání cítí Kristýna, že Julie je ta správná osoba, která jí pomůže s častými kolapsy způsobenými panickou atakou. Gábina zažívá problém se Šimonem, který se najednou změnil. Nerespektuje dohody, lže a řídí se po svém bez ohledu na ostatní. Bára si vyřizuje se Skyler účty a dává ji facku přímo na ulici.

Pondělí 6. 2. 2023 – Ulice 4416 online

Najít dávno ztracenou sebedůvěru a přestat se obávat dalších životních proher je občas nad naše síly. Pokud se něco takového stane, obvykle vyhledáme pomoc někoho povolaného, někoho, komu můžeme důvěřovat. Kristýna takového člověka najde v koučce Julii Papežové, kterou jí doporučí její známá z konstelací. Hned při prvním setkání nabude Kristýna dojmu, že Julie je ta pravá, s jejíž pomocí zvládne své čím dál častější kolapsy způsobené panickou atakou. Julie působí jako vyrovnaný, vnitřně silný člověk, který ví, o čem mluví. Je hodně sečtělá a zkušená, k tomu umí naslouchat druhým. A přesně to nyní Kristýna potřebuje. Jak Julie ovlivní její život? V roli Julie Papežové se divákům přestaví Jitka Schneiderová, jež se stala další hvězdnou posilou hereckého týmu Ulice.

Úterý 7. 2. 2023 – Ulice 4417 online

Zachovat si chladnou hlavu a odstup, když nám brnká na nervy potomek v pubertě, není vůbec snadné. Zjišťuje to také Gábina, jež v poslední době ztrácí trpělivost se Šimonem, kterého najednou nepoznává. Je jako vyměněný, nedodržuje to, na čem se dohodnou, lže, zařizuje se čím dál častěji po svém bez ohledu na ni a Jirku Hermana. Dojde to tak daleko, že se Gábina už neudrží a poprvé v životě mu vlepí pořádnou facku. Pro oba to je hodně překvapivé, oba se s nastalou situací nyní musí popasovat. Co to udělá s jejich vztahem, který nabouralo dění kolem Šimonovy šikany? Co všechno vězí za Šimonovými neadekvátními reakcemi a jeho současným chováním?

Středa 8. 2. 2023 – Ulice 4418 online

Přepadovky se obvykle moc nevyplácejí, zvláště když se člověk vrací domů po měsíčním odloučení. Přijde na to také Vendula, která odjela s dcerou na ozdravný pobyt. Domů se už natolik těší, že dorazí o den dříve, aniž by to dala komukoliv předem vědět. Místo radostného vítání ji ale čeká pořádně ledová sprcha, a to takřka doslova. Není proto divu, že to od ní schytá nejen samotný Pavel, ale také jeho kumpán Mário i její táta Lumír, který měl na ty dva dohlédnout. A aby toho nebylo málo, Vendula zjistí, že zatímco byla pryč, došlo v bistru i životech jejích blízkých ke změnám, jež má na svědomí jedna charismatická tmavovláska… Proč Vendula uvidí rudě? A co pro ni bude poslední kapkou?

Čtvrtek 9. 2. 2023 – Ulice 4419 online

Tichá voda břehy mele, říkává se, pokud někdo, kdo působí jako velký kliďas, překvapí svou energickou reakcí. Nyní toto rčení padne jako ulité na chování Báry, ve které to už několik dní vře kvůli Skyler a tomu, co se stalo mezi ní a Františkem. Pro Báru je to stále velmi citlivé téma, proto není divu, že se v ní při jakékoliv zmínce Skyleřina jména začne vařit krev. Teď Bára na Skyler navíc nečekaně narazí na ulici ve chvíli, kdy na to není ani trochu připravená. Když má Skyler ke všemu na její adresu jistou poznámku, během okamžiku se toto shledání zvrtne v potyčku, během níž dá Bára jasně najevo, že není tou, která si nechá všechno líbit… Co se mezi nimi stane? Jak si to Bára s proradnou Skyler vyřídí? A co tohle setkání rozpoutá?

Čtvrtek 10. 2. 2023 – Ulice 4420 online

Splněné sny mohou mít občas svá úskalí, zvláště když člověk osudu trochu napomůže. Vanda si je jistá, že jí hvězdy nyní přejí, že si zaslouží být konečně šťastná. Proto učiní i velkorysé gesto směrem k Blance, jíž nemohla dlouho přijít na jméno, protože na ni žárlila. Vandina satisfakce a blahosklonné usmíření s Blankou však nedopadnou úplně podle jejích představ. Blanka jí totiž nechtěně naznačí něco, co by Vandu až dosud ani ve snu nenapadlo, něco, co přímo souvisí s jejími zásnubami. Jsou prostě tajemství, která by měla zůstat navždy pohřbena v minulosti, protože jejich odhalení může napáchat docela slušnou paseku v současných životech hlavních zúčastněných… Co je pro Vandu pořádný šok? A jak se s tím vypořádá?

Zdroj: Archiv TV Nova, Archiv VOYO

Reklama
Reklama