Reklama

Třetí řada gastronomického cestovatelského pořadu Souboj na talíři v novém kabátě je zpět!

Souboj na talíři 2023
Foto: Archiv TV Nova, Klára Cvrčková

Třetí řada gastronomického cestovatelského pořadu Souboj na talíři se vrací! O země chutí, nepochybujeme! A divákům to dokážou kuchaři na cestách v této třetí řadě gastronomického cestovatelského pořadu Souboj na talíři!

Reklama
Souboj na talíři

Sledujte Souboj na talíři online

Cestujte a objevujte zajímavé regionální pochoutky se svými oblíbenými kuchaři Přemkem a Janem

Česká republika má v gastronomii obrovské bohatství. Co region, to jiná kuchyně. Přesvědčte se o tom sami i v této třetí řadě netradičního gastronomického cestovatelského pořadu Souboj na talíři televize Nova. Diváky oblíbení kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář vás vezmou ve svém pořadu napříč celou republikou a navštíví skvělé podniky. Ve třetí sérii už nebude Radek Kašpárek, protože pracuje na otevření své nové restaurace.

Do pořadu Souboj na talíři přijdou známé osobnosti českého showbyznysu

Nově se televizní diváci mohou těšit na hvězdné hosty, kteří vezmou Přemka a Honzu do svých oblíbených restaurací. Těšit se například můžete na Evu Farnou, Aleše Hámu, Matěje Rupperta, Roberta Mikluše a hodně zajímavá místa v Česku.

Televizní štáb s celebritami i prvotřídními českými kuchaři navštíví celou řadu zajímavých míst. Objevit s nimi můžete například bistro Topinka v Českém Krumlově nebo navštíví rodný dům hudebního skladatele Gustava Mahlera nedaleko Humpolce. Dnes je na tomto místě penzion a skvělá restaurace. Prostřednictvím televizních kamer můžete také podívat například do malebného hotelu Rekovice v Beskydech.

Reklama

A co si o Souboji na talíři myslí Přemek s Honzou?

Honza s Přemkem jsou přesvědčeni o tom, že se k nim Radek zase vrátí. „Tato třetí řada představí divákům trochu jiný koncept. A určitě to bude zajímavě okořeněné a bude je to bavit!“ Je přesvědčený Jan Punčochář.

Přemek Forejt diváky pro změnu láká na sázky a výzvy mezi kuchaři. „Naše popichování a blbiny jsou tam trochu navíc, ale bez nich by pořad neměl šťávu. Kdybych se v Souboji na talíři nepřevlékal do bizarních obleků, nezadojil si nebo nevyšplhal na skálu, nebylo by to ono!“

Těšte se na něco navíc

Ve třetí sérii Souboje na talíři nebudou samozřejmě chybět vášnivé souboje ve vaření. Známý host dá výzvu a Přemek s Honzou se pustí do vaření. Jenže když jde o vaření, kamarádství jde stranou a vzduchem létají ega. A to pak atmosféra pořádně houstne a pára neuchází jen z hrnců. Zvítězit však může jen ten nejlepší!

Diváci se mohou těšit na vtipné scénky, ať už při samotném vaření, tak při shánění surovin. Sázky a výzvy mezi kuchaři vás doslova vcucnou do děje. Jednou to bude bolestivá koupel ve vaně plná ledu, v dalším díle se všichni zapotí při konzumaci chipsu napuštěného tou nejpálivější papričkou. A co by to bylo za zábavný pořad, kdyby chybělo umělecké vystoupení, jako je tanec a další?  

Reklama

​Souboj na talíři už brzy na vašich obrazovkách TV Nova!

Nové díly Souboje na talíři mohou předplatitelé Voyo shlédnout od 23. srpna a diváci televize Nova udiví tuto zábavnou gastronomickou show na svých obrazovkách každou středu už od 30. srpna!

Souboj na talíři

Sledujte Souboj na talíři online

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu