Reklama

Turecké novely na Voyo.cz: Která je vaše nejoblíbenější

Jana Fojtíková
17.09.2023 23:23
Foto: Archiv TV Nova

Romantické telenovely patří k oblíbeným pořadům zejména divaček, na které působí jako balzám na duši. Platforma Voyo.cz pravidelně připravuje do svého vysílacího schématu i nabídku pořádné porce emocí – lásky, nenávisti i intrik. K populárním se řadí telenovely z turecké produkce. Na které se na Voyo.cz můžete podívat?

Reklama

Zasněná láska

U romantického seriálu se předpokládá, že divákovi předloží nejen zajímavý děj, ale také na pohled příjemné exteriéry a interiéry a sympatické hlavní i vedlejší postavy. Turecký seriál Zasněná láska všechno uvedené splňuje na jedničku. Do hlavních rolí byli obsazeni Can Yaman a Demet Özdemir, kteří se svého úkolu zhostili s profesionalitou. V 51 epizodách, zasazených do Istanbulu, je možné sledovat osudy dívky Sanem, která hledá pravou lásku v prostředí marketingové společnosti.

Zasněná láska

Sledujte Zasněná láska online

PrimaPlus Sledovat online

Recept na lásku

I v této telenovele se setkáte s Canem Yamanem v hlavní roli bohatého restauratéra. Po boku bude mít Özde Gürel a společně budou jeden druhému pomáhat. On ji naučí, jak získat muže, který se jí líbí, a ona ho doprovodí na svatbu jeho sestry, přičemž se bude tvářit, že je jeho partnerka. Tímto se odstartuje sled náhod, jež celým příběhem pořádně zamotají.

Recept na lásku

Sledujte Recept na lásku online

Reklama

Na každém kroku

V této telenovele je zásadním problémem, kdo bude bydlet v domě, který si nezávisle na sobě koupili dva kupci – Demir a Selin. Vypadá to, že se z nich stali spoluvlastníci. Pochopitelně, že konflikt mezi nimi na sebe nenechá dlouho čekat. Navíc Selin (Aybuke Pusat) pracuje ve firmě, do které má nastoupit nový šéf. Vývoj událostí ukáže, že jím je právě Demir (Furkan Andic). Příběh je krásně rozehraný a vy můžete sledovat, je dopadne. Vítězí láska? Seriál získal na 24. ročníku Golden Objective Awards cenu za nejlepší romantický komediální seriál.

Zrazená láska

Sledujte Zrazená láska online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Zrazená láska

V hlavní roli této turecké telenovely je zrada a nevěra. Ale došlo k ní vůbec? Úspěšná lékařka a ředitelka kliniky Asya (v podání Cansu Dere) má skvělou rodinu – manžela i pubertálního syna. Jednoho dne Asya objeví na šále svého manžela vlas, který rozhodně není její. Ona je přece bruneta a vlas je blond. Je možné, že by ji manžel podváděl? Asya si musí vybrat mezi záchranou svého manželství a pomstou svému nevěrnému manželovi.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu