Reklama

Vědma – kompletní série na Voyo

Zdroj: Archiv VOYO

Fantasy série Vědma vrcholí, a právě nyní můžete celou sérii vidět na své oblíbené platformě Voyo.

Reklama
Vědma

Sledujte Vědma online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Příběh, který uhrane

Končí svět, jak ho známe? Legenda říká, že má Zemi navštívit Vědma, která střeží portál do jiné dimenze. A umožní lidem přejít do vyšší úrovně vědomí. Do místa, kde neexistuje zlo.

Filip žije v Rudolfínské Praze v šestnáctém století. Podobně jako ostatní alchymisté té doby, experimentuje s elixírem věčného života. Jenže jemu se to na rozdíl od jiných, a také díly mystickému Golemovi, podaří! A stane se nesmrtelným.

Reklama

Se svými potomky Tomášem a Lucií mohou jednoduše proplouvat staletími. Živí jsou pouze negativní energií a zlem. Ačkoliv je skvělé putovat časem, chtějí přejít do dimenze, kde už nikdy nebudou potřebovat svá fyzická těla. K tomu potřebují jediné. Dostat se k přechodovému portálu. Ale ten je střežen tajemnou Vědmou. Nastává odvěký souboj mezi dobrem a zlem. Světlem a temnotou. Co ovládne váš život. Láska nebo nenávist?

Celá série Vědma je právě nyní na platformě Voyo Originál

Největší platforma, Voyo Originál, se definitivně ujala role průkopníka v nových žánrech. Za sebou má celou řadu úspěšných seriálů, a po úspěšném sociálním dramatu Jitřní záře, autentickém seriálu Iveta, nebo posledním teenagerovském seriálu Sex O’Clock, přišla na řadu úplně první česká seriálová fantasy. A co víc? S hvězdným obsazením! V seriálu hraje například Dagmar Havlová, Josef Trojan, Denis Šafařík, Jaroslav Dušek, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková, Ivan Franěk, Ervin Nagy, Petr Vaněk, Vica Kerekes, Jan Čenský nebo žádaná zpěvačka Annet X. Vědma je už v pořadí devátým přírůstkem do rodiny Voyo Originál.

Fantasy seriál Vědma mohli diváci poprvé shlédnout v pátek 16. června 2023 a pak každý týden v pátek vyšel nový díl. Tento pořad má celkem 5 dílů, které nyní můžete sledovat na platformě Voyo Originál.

Vědma

Sledujte Vědma online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu