Reklama

Co ste hasiči – OHEŇ NELŽE!  

Co ste hasiči - 2. řada
Foto: Archiv TV Nova

Co ste hasiči – místní hasičárna obce Horní opět zažívá horké chvilky! Pro diváky je připraveno osm prémiových epizod druhé řady.

Reklama
Co ste hasiči

Sledujte Co ste hasiči online

Co ste hasiči – dobrovolní hasiči opět hasí nejen žár v obci Horní!

Osm premiérových epizod druhé řady komediálního seriálu, Co ste hasiči, zavede diváky opět mezi svérázné obyvatele obce Horní, a především pak do prostředí místní hasičárny pod vedením vznětlivého velitele v podání Petra (Petra Rychlého).

Sestava místních dobrovolných hasičů se hlásí v plné sestavě, včetně Mirka (marek Holý), Ládi (Jaromír Nosek), Edy (Radim Kalvoda) a krásné veterinářky Lenky (Jana Bernášková).

I v této druhé řadě budou dobrovolní hasiči společně čelit sebevědomému starostovi Vladimírovi (Václav Kopta), který se ve znepříjemňování života místních hasičů doslova vyžívá. Tentokrát se spustí lítý boj o bytí nebo nebytí staré hasičské zbrojnice.

Reklama

Děj komediálního seriálu Co ste hasiči okoření kromě seriálových hasičů také Petrova manželka Marie (Nela Boudová) a jejich syn Martin (Radek Melša), Vladimírova manželka Bára (Lucie Benešová) a jejich dcera Nina (Sabina Rojková) nebo nešikovný soudce Jára (Martin Pechlát).

Chybět nebudou ani dědci Hynek (Vlastimil Zavřel) nebo Venca (Pavel Nový). Seriálovou sestavu posílí také oblíbení čeští herci Leoš Noha, Roman Zach či Miroslav Vladyka.

Boj o hasičárnu pokračuje

Sice se boj o hasičárnu v obci Horní prohlubuje, ale nebude tu chybět ani další děj a osudy seriálových postav. Starosta se bude snažit obnovit krachující vztah se svou ženou Bárou. Společně nastoupí na párovou terapii, která jim přinese celou řadu netradičních zážitků.

Petr, který opustil svou ženu Marii kvůli krásné Lence, bude muset řešit tikající biologické hodiny. A novou dvojici protivníků v právu budou tvořit Jára a čerstvá posila obecní policie v podání Filipa Kaňkovského. Martin s Ninou už by se rádi těšili na miminko, ale to jim znemožňují znepřátelení otcové.

Reklama

Druhou řadu režírují noví režiséři

Ačkoliv i druhou řadu natáčí pro TV Nova společnost Orbis Pictures, s. r. o., režisérský post se změnil. Nově se o něj podělí Jan Haluza a Tomáš Pavlíček. Hlavním scénáristou zůstává Rudolf Merkner, který trochu podrobněji popsal změny oproti první sérii tohoto oblíbeného komediální seriálu, Co ste hasiči.

„Druhá řada je oproti té první určitě více komediální. Je doslova nabitá humorem. A je také svižnější!  Tohle je asi nejdůležitější zpráva pro všechny fanoušky našich dobrovolných hasičů ze seriálové obce Horní.“ A také divákům přiblížil děj osmi nových dílů: „Diváci si více užijí starostu Vladimíra a velitele Petra, protože tyto dvě postavy odehrají opravdu lítý boj. A nepůjde o nic jiného než o hasičárnu.“

Ve druhé sérii totiž naplno vzplanou vášně mezi Petrem a Vladimírem. Vladimírovi se totiž zachtělo hasiče i s jejich věrnou Máňou připravit o střechu nad hlavou. Motivací jsou samozřejmě peníze. Jenže ani tentokrát to nebude mít Vladimír s Petrem jednoduché a nic není vyhráno.

Co ste hasiči od 25. 8 na Voyo

První díl komediálního seriálu, Co ste hasiči, mohou předplatitelé Voyo poprvé shlédnout 25. 8. 2023. N na televizních obrazovkách TV Nova se první díl odvysílá o týden později, 1. 9. 2023.

Reklama
Co ste hasiči

Sledujte Co ste hasiči online

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu