Reklama

Liga mistrů živě – Kde sledovat ligu mistrů dnes online

Pavel Kovář
12.03.2024 18:59
Liga mistrů UEFA, živý TV přenos
Foto: Envato Elements

Liga mistrů UEFA, oficiálně známá jako UEFA Champions League, je vrcholnou klubovou fotbalovou soutěží na evropském kontinentu. Každý rok se v ní střetávají špičkové kluby z nejrůznějších zemí, aby mezi sebou bojovaly o titul nejlepšího fotbalového týmu v Evropě. Svojí historií, prestiží a kvalitou účastníků si Liga mistrů získala srdce fanoušků po celém světě. Její zápasy jsou synonymem pro napětí, nezapomenutelné momenty a fotbalovou excelenci.

Reklama

Liga mistrů dnes v TV program, Liga mistrů UEFA 2023/2024

Program semifinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

  • Bayern – Real Madrid; výsledek 2:2
  • Dortmund – PSG; výsledek 1:0
  • PSG – Dortmund 7.5.2024 od 21:00
  • Real Madrid – Bayern 8.5.2024 od 21:00 na Nova Sport 3 online

Finále – 1. 6. od 21:00

Sledovat ligu mistrů na Telly

Kde sledovat liga mistrů v TV

V sezóně 2023/2024 je možné zápasy Ligy mistrů UEFA v Česku sledovat výhradně na čtyřech placených sportovních kanálech: Premier Sport 1, Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. V minulosti nabízela Česká televize na svém sportovním kanálu ČT4 Sport některé zápasy Ligy mistrů zdarma, ale pro tuto sezónu už bohužel nezískala vysílací práva.

Liga mistrů online live stream

Online přenos můžete sledovat díky internetové televizi Telly, která ve své široké programové nabídce nabízí jak programy Premier Sport 1 a Premier Sport 2, tak i Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Reklama

Telly je internetová televize, kterou můžete zaregistrovat jednoduše online a sledovat Ligu mistrů na mobilu, tabletu, počítači nebo Smart TV. V její nabídce je více než 130 TV stanic, včetně Sport 1, Sport 2, všech stanic Nova Sport nebo Eurosport 1 a Eurosport 2.

Sledovat ligu mistrů online

Audio komentář Liga mistrů online zdarma

Tipsport nabízí live rádio, kde je možné poslouchat živé přenosy Liga mistrů online zdarma. Audio komentáře jsou dostupné všem registrovaným uživatelům. Pokud ještě nemáte u Tipsport účet, můžete využít BONUS 300 Kč pro nové registrace.

Získat BONUS 300 Kč u Tipsport

Reklama

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Zdroj: Telly, Tipsport, Livesport

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu