Reklama

Podzimní kampaň Telly

Foto: TMDB

Pomalu se blíží pošmourné podzimní dny, kdy lidé budou kvůli nevlídnému počasí trávit více času doma. Telly na to zareagovala a vytvořila podzimní kampaň, která poskytne přístup k desítkám televizních kanálů a bonus zdarma navíc!

Reklama

Vyzkoušet Telly

Stovky kanálů všeho druhu

Tradiční předplatné Telly.cz vychází na 250 korun měsíčně v případě malého balíčku, na 450 korun u středního balíčku a konečně 650 korun u velkého balíčku. Podzimní kampaň zaručuje, že nyní všichni zaplatí shodnou cenu, 250 korun za měsíc, a dostanou přístup k obsahu velkého balíčku.

Velký balíček zahrnuje 120 televizních kanálů, z toho 84 je v HD rozlišení. Velkou výhodu představuje jeho žánrová rozmanitost. Kromě stanic typu Česká televize, Nova či Prima obsahuje filmové kanály, sportovní, dokumentární, zpravodajské, dětské, hudební, regionální, cizojazyčné a další.

Díky Telly se již diváci nemusí bát, že jim uteče jejich oblíbený pořad. Mohou se k němu v databázi vrátit díky sedmidennímu archívu a během sledování dle libosti přetáčet či přeskakovat reklamy. Krom toho jsou pořady rozdělené dle žánru a hodnocení. To lidem usnadňuje se rozhodnout, co mají zrovna chuť sledovat.

Reklama

Internetová televize Telly

HBO programy na měsíc

Výše zmíněným výhody podzimního balíčku nekončí. Kdo si ho objedná, získá na jeden měsíc zdarma přístup ke všem pořadům od HBO jako dárek. To zahrnuje i streamovací službu HBO Max.

Na HBO přitom diváci najdou některé z nejžádanějších a nejoblíbenějších seriálů současnosti. Patří mezi ně například fantasy hit Hra o trůny a novější seriál ze stejného světa, Rod draka. Oblíbené jsou rovněž seriály Černobyl, Westworld, Sedmilhářky i česká tvorba (Bez vědomí, Pustiny). Pořady navíc lidé mohou sledovat takřka odkudkoliv – z počítače, mobilu, herní konzole, chytré televize či tabletu.

Kdo bude mít o podzimní kampaň Telly zájem, stačí mu vyplnit formulář na stránkách Telly a objednávku odeslat. Samotné spravování účtu je jednoduché a dovolí vám dívat se na desítky kanálů i vašich oblíbených filmů a seriálů!

Reklama

Získat HBO zdarma

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu