Reklama

TOP filmy online na Voyo na 39. týden

Pavel Kovář
25.09.2023 09:05
TOP 10 na Voyo

Na prahu podzimu, kdy se večery stávají delšími, nabízí se jako ideální způsob odreagování se sledování kvalitního filmu společně se svou rodinou. A právě pro tyto chvíle je tu streamingová platforma Voyo, která přichází s bohatou nabídkou filmových titulů pro všechny věkové kategorie a žánrové preference. Jaké filmy vás na Voyo čekají v 39. týdnu? Vybrali jsme pro vás TOP 10 filmů, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Od komediálního příběhu v českém prostředí přes rodinná dramata, futuristická dobrodružství až po emotivní dokumenty mapující životní osudy známých osobností. Ponořte se spolu s námi do fascinujícího světa filmu a objevte tituly, které vás dokážou zaujmout, pobavit či dojmout.

Reklama

1. Přání k narozeninám

Líba – maminka, babička, ale především vládkyně rodiny – má kulaté narozeniny. V tento den ale neslaví narozeniny jenom ona… Malá lež a neplánovaná návštěva spustí lavinu nečekaných událostí, při kterých se celá velká rodina ocitne na cestě, kdy jedna nepředvídatelná situace stíhá druhou. Komedie o tom, jak se rodinná oslava zvrtne v divokou jízdu, při které si nikdo nemůže být jistý vůbec ničím.

Přání k narozeninám

Sledujte Přání k narozeninám online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

2. Život pro samouky

Život po čtyřicítce s nadhledem a pořádnou dávkou sarkasmu. Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít řeči své mámy a radit jí začne úžasná vztahová koučka.

Reklama
Život pro samouky

Sledujte Život pro samouky online

3. Sviňa

Zemičku kdesi pod horami ovládají vysoce postavení zločinci, lidé propojení s politikou, mafií, ale i s policií, soudy a velkými kšefty. Závislá teenagerka zmizí z resocializačního centra, nikomu ale nechybí. O nuceném sexu a drogách chce vypovídat na policii, ale pošlou ji pryč. Vyhledá novináře, který se pustí do rozplétání neuvěřitelné chobotnice zločinu, mafie, vydírání. Jenže může pravda přežít mezi lidmi, kterým jde o prachy a moc? Nebo se Bůh peněz neštítí ani vraždit?

Sviňa

Sledujte Sviňa online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

4. Obchodník se smrtí

Obchodník se smrtí je akční dobrodružný příběh podle skutečné události, který se odehrává ve světě mezinárodního obchodu se zbraněmi. Příběh filmu pojednává o pozoruhodných výkonech obchodníka se zbraněmi Yuriho Orlova (Nicolas Cage). Yuri, který se pohybuje v nejnebezpečnějších válečných zónách světa, hravě strčí do kapsy Interpol, svoje obchodní konkurenty, a dokonce i zákazníky, mezi něž patří většina nejznámějších světových diktátorů. Jeho největším soupeřem se však nakonec stane vlastní svědomí.

Obchodník se smrtí

Sledujte Obchodník se smrtí online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

5. Katka

Film Heleny Třeštíkové je unikátním časosběrným dokumentem, mapujícím čtrnáct let v životě mladé narkomanky a jejího marného zápasu se závislostí. Proč začala brát drogy? Jak sama říká – chtěla se lišit. Píše se rok 1996 a tehdy devatenáctiletá Katka žije v terapeutické komunitě Sananim v Němčicích s nadějí na obyčejný život – touží mít přítele, jednou i rodinu. Happy end se však nekoná. Režisérka zaznamenává ve svém filmu rok za rokem Katčin sestup níž a níž na spirále krádeží, prostituce, fyzického i psychického chátrání, na spirále, přerušované jen občasným vzepětím naděje a odhodlání s drogou skoncovat. Její touha je upřímná, droga ale nakonec vždycky zvítězí. Podaří se Katce konečně najít sílu ve chvíli, kdy otěhotní a budoucí mateřství jí nabídne životní motivaci?

Reklama
Katka

Sledujte Katka online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

6. Fair Play

Osmdesátá léta v Československu. Mladičká sprinterka Anna (Judit Bárdos) se stává členkou Střediska vrcholového sportu. Její matka (Anna Geislerová) a trenér (Roman Luknár) doufají, že splní kvalifikační limit a postoupí na olympijské hry. Vybočením ze světa tvrdého sportovního drilu je pro Annu pouze milostný vztah s Tomášem (Ondřej Novák). Anně začnou být bez jejího vědomí podávány anabolické steroidy. Její výkonnost stoupá, objevují se ale rovněž první zdravotní problémy. Anna se o přípravcích dozvídá pravdu, a přestože je v sázce její účast na olympiádě, hodlá dál trénovat bez nich. Její matka však doufá, že Anna účast na olympijských hrách využije k emigraci, a rozhodne se jí anabolika pod rouškou neškodných vitaminů aplikovat tajně.

Fair Play

Sledujte Fair Play online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

7. Ewa Farna UMAMI livesession

Na úspěch alba UMAMI navazuje polsko-česká zpěvačka živým provedením písní z této desky. V minidokumentu kromě její kapely vystoupilo i 16 tanečníků, gospelový sbor nebo zpěvák Sofian Medjmedj. V krásných historických prostorách pražského Rudolfina se tak netradičně ve foyer pojí novorenesanční architektura, moderní tanec a živá popová hudba. To vše v konceptu přelomové Ewiny desky Umami doplněném o rozhovory a záběry z příprav.

Ewa Farna UMAMI livesession

Sledujte Ewa Farna UMAMI livesession online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

8. Britney Spears: Daň za svobodu

Dokumentární film přináší divákům exkluzivní pohled na život Britney Spears rok a půl po skončení jejího opatrovnictví. Pod kontrolou svého otce byla dlouhých třináct let a přišla tak o většinou svých občanských práv.

Britney Spears: Daň za svobodu

Sledujte Britney Spears: Daň za svobodu online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

9. Po čem muži touží 2

V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou, psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany, kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou. Irena/Iren se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim , který je odjakživa do Ireny zamilovaný.

Reklama
Po čem muži touží 2

Sledujte Po čem muži touží 2 online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

10. Správnej dres

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL a bývalá Miss Severní Čechy své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora se zaměřením na vzdělávání dospělých, zjišťuje, že všechno může být ještě jinak.

Správnej dres

Sledujte Správnej dres online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Takto vypadá výběr TOP 10 oblíbených filmů na Voyo na tento týden. Doufáme, že vás některý z těchto filmů zaujme a strávíte příjemné chvíle u televize. Užijte si filmový týden!

Zdroj: žebříček Voyo.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu