Reklama

Big Brother: Televizní hit se vrací skoro po dvaceti letech!

Foto: TMDB

Když Big Brother poprvé vstoupil v roce 2005 na televizní obrazovky, stal se z něj hit. Diváci s napětím sledovali, který spolubydlící zvítězí. Nechyběly skandály, intriky, napjaté vztahy ani konflikty. Nepřekvapí proto, že letos se Big Brother vrací. A znovu ve velkém stylu!

Reklama

Big Brother má bohatou historii

Co možná ani častí diváci tohoto pořadu netuší, je, že Big Brother vznikl v Nizozemí, nikoliv v Americe. Stalo se tak již v roce 1999. Od té doby se pořad rozšířil do více zemí světa, včetně Slovenska a České republiky. Celkem ho mohli sledovat lidé v ohromujících 63 státech! Ačkoliv každá národnostní verze je trochu odlišná, základ zůstává stejný. Soutěžící žijí společně v jednom velkém domě, plní zadané úkoly a snaží se získat si lásku publika. Kamery je sledují 24 hodin denně a kontakt se světem venku nepřichází v úvahu. Dochází k postupnému vyřazování soutěžících, až nakonec zbude jen jeden, který se stane vítězem.

Do ČR Big Brother pronikl v roce 2005. TV Nova pořad vysílala od srpna do prosince. Diváci, kteří sérii zhlédli, ocenili zábavnost pořadu a rozmanitost povah soutěžících. Chválili rovněž kvalitu obrazu a zvuku, umístění kamer a systém hlasování. Vzhledem k celkové světové popularitě pořadu bylo jen otázkou času, než se do ČR vrátí. Nakonec se tak stalo po skoro 20 letech.

Nastává druhé kolo

V ČR jsou reality show i nadále nesmírně oblíbené, což dokazuje sledovanost pořadů typu Survivor či Love Island. Letos na podzim se k nim připojil Big Brother. Oproti předchozí variantě z roku 2005 tentokrát pořad přivádí na scénu soutěžící oboje z Česka a Slovenska. Cílem je nabídnout novou a neotřelou verzi pořadu. První díl měl premiéru 13. listopadu na Voyo. Vítězové spolu zůstanou po dobu devíti týdnů, včetně období Vánoc. Kdo získá první místo, odnese si výhru o hodnotě 2,5 milionu korun anebo 100 tisíc eur.

Pořadu se účastní celkem 16 soutěžících ve věku od 22 do 46 let. Diváci mezi nimi najdou lidi zastávající tak rozmanitá povolání, jako je například moderátorka, učitelka jógy, podnikatel či profesionální sportovec. Právě pestrost životů a povah soutěžících je pro publikum velkým lákadlem. Soutěž moderuje Míra Hejma. O vyřazování soutěžících diváci rozhodují skrze aplikaci Big Brother. A kdo by chtěl sledovat livestream, ten probíhá denně na Voyo od 16 do 18 hodin.

Reklama
Big Brother Česko & Slovensko

Sledujte Big Brother Česko & Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu