Reklama

Život po ruži: Jak žijí účastnice show Ruža pre nevestu?

Život po ruži
Foto: Archiv Voyo

Po skončení dramatického finále již druhé úspěšné série oblíbené reality show „Ruža pre nevestu“ mají fanoušci možnost sledovat další pořad – „Život po ruži“. Tato show přináší exkluzivní pohled do života účastnic, které bojovaly o srdce Radka Urbanyaka, a odhaluje, jak jim účast v show změnila životy.

Reklama
Ruža pre nevestu

Sledujte Ruža pre nevestu online

Život po show Ruža pre nevestu

Moderátor Nathan provede diváky, prostřednictvím dvou epizod, aktuálním životem dívek z Ruže. V průběhu show se dozvíme, co nového se děje v jejich soukromém i pracovním životě, kolik dostávají pozvánek na rande a další zajímavé detaily z jejich života po Ruži.

První epizodu show „Život po ruži“ můžete sledovat už nyní na Voyo, druhá epizoda bude ke shlédnutí už od 13. června.

Jeden den s Lucy ve Stockholmu

Jednou z hlavních hvězd pořadu je Lucy, která nás zavede do svého každodenního života ve Stockholmu. Diváci se mohou těšit na její vyprávění o životě ve švédské metropoli, kde žije již nějaký ten pátek. Lucy nám ukáže své oblíbené místa ve městě a podělí se o zkušenosti a nové začátky po účasti v show.

Reklama

Den s Julii na vesnici

Diváci se mohou těšit i na návštěvu u Julie. Nathana přivítala v rodinném domku na vesnici, kde nám ukázala život na venkově – domácí zvířata či venkovní grilování. Diváci nahlédnou i do její přípravy na státnice a zjistí, s kým je Julie po show v každodenním kontaktu.

Život po ruži: Co dalšího nás čeká?

„Život po ruži“ přináší divákům nejen zábavu, ale také inspiraci. Ukazuje, jak se účastnice reality show vyrovnávají s novými výzvami, jak si plní své sny a jak jejich životy obohatily zážitky z „Ruža pre nevestu“. Nahlédněte za kulisy reality show a zjistěte více o životech oblíbených účastnic.

Sledujte „Život po ruži“ a zjistěte, jak se životy soutěžících proměnily po jejich účasti v jednom z nejpopulárnějších televizních pořadů.

Sledujete také další celosvětově úspěšné reality show už teď na Voyo.cz.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu