Reklama

Love Island 2024: Nová řada už na podzim na TV Nova

Love Island Česko a Slovensko
Foto: Archiv Voyo

Populární reality show Love Island se vrací na obrazovky TV Nova s novou řadou, která opět slibuje pobyt v ráji na Kanárských ostrovech a šanci najít svou pravou lásku. Casting na novou řadu reality show již začal a fanoušci se tak mohou těšit na další dobrodružství, drama a romantické chvíle.

Reklama

Love Island: Úspěšné předchozí řady

V České republice a na Slovensku už proběhly už tři úspěšné řady Love Islandu. Vítězi těchto řad se stali Laura a Martin, Denisa a Kryštof a Majka a Chris. Všichni tito vítězové stále tvoří páry a jejich láska přetrvává. Vítězové první série Laura a Martin dokonce nedávno oznámili radostnou zprávu o narození jejich prvního společného dítěte, syna Mattea.

Zajímavosti a bonusy z další řady Love Island Česko a Slovensko 2024 naleznete na naší facebookové skupině zde.

Podívejte se zdarma na předchozí řady reality show Love Island.

Love Island

Sledujte Love Island online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Nezapomenutelný zážitek na Ostrově lásky

Love Island je plný zábavy, lásky, romantiky a všeho, co chcete v létě zažít. Kromě toho je to mimořádná šance k otevření jakýchsi pomyslných dveří, které vám mohou kompletně změnit život. Předchozím účastníkům přineslo působení v show spoustu příležitostí.

Například stále zamilovaní Petr Havránek a Gabriela Gášpárová. Ti mají společně vlastní podcast. Pítr kromě toho hraje v Ulici a Gábi se chopila příležitosti moderovat pořad Beach Hut. Vilém Šír si sice lásku nenašel, ale díky show si ho našla slovenská taneční reality show Let’s Dance, kde nyní působí jako profesionální tanečník. Vlastní podcast má např. i Adriana Brabencová ze třetí řady.

Láska, nebo peníze?

Vedle lásky, skvělých zážitků a emocí, si účastníci show mohou odnést také finanční odměnu. Pár, který si projde náročnou cestou a dostane se až do finále, budete mít šanci odnést si i finanční odměnu ve výši dvou milionů korun.

Reklama

Love Island: Hnízdečko lásky

Love Islandem provází oblíbená moderátorka Zorka Hejdová, která se i se štábem na dva měsíce přestěhuje na místo dění. Vila na Love Islandu je vybavena fitness koutkem, venkovní kuchyní, odpočívací zónou, bazénem, zázemím pro soutěžící a dalšími zákoutími.

Tato reality show pochází původně z Velké Británie, kde měla show premiéru v roce 2005. Postupně byl Love Island převzat dalšími státy světa včetně České a Slovenské republiky.

Reklama

Zdroj: https://tv.nova.cz/porad/love-island/clanek/555941-reality-show-love-island-casting-prihlas-se-ctvrta-serie-laska-leto-dobrodruzstvi

Reklama
Zavřít reklamu