Reklama

Březen 2024: Nejzajímavější nové filmy v kinech

Foto: TMDB

Kinosálům v současnosti kraluje pokračování sci-fi hitu Duna, ale březen 2024 přinese vícero zajímavých novinek.

Březen, do kina vlezem

I v březnu kina nabídnou několik potenciálních blockbusterů. Bratři Coenové prosluli osobitými díly s černým smyslem pro humor. Za filmem Panenky na útěky (premiéra 21. 3.) sice stojí jen jeden z nich, ale to snímku na příslibu neubírá. Akční komedie vypráví příběh dvou kamarádek, které vyrazí na výlet, ale nechtěně tak učiní v autě, na které má zálusk mafie. Kromě slibného příběhu zaujme i herecké obsazení. Vystupují v něm známá jména, jako je Matt Damon či Pedro Pascal.

Panenky na útěku možná budou zahraniční hit – a co na to našinci? Gump – jsme dvojka (28. 3.) přímo navazuje na úspěšný snímek Gump – pes, který naučil lidi žít z roku 2021. Druhý díl opět vychází z knižní předlohy Filipa Rožka. Vzhledem k množství pejskařů v České republice si snímek své publikum najde. Podařených snímků o nejlepších přátelích člověka ostatně není nikdy dost.

Podívaná pro pány

Spíše na pánské publikum cílí sportovní snímek Železní bratři (7. 3.). Snímek vychází ze skutečných osudů čtyř sourozenců Von Erichových. Ti v 80. letech minulého století získali slávu díky svým výkonům v ringu. Dosavadní hodnotitelé ocenili herecké výkony, silný příběh i práci kamery během zápasů.

Pořádnou porci akce, zato pro celou rodinu, nabídne animák Kung Fu Panda 4 (7. 3.). Hlavní hrdina Po čelí mocné čarodějnici. A stejně jako Spider-Man zjistí, že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost. Kdo si oblíbil předchozí tři díly, pokračování by mu nemělo utéct.

Do třetice všeho dobrého nebudou napětí ani souboje chybět v duelu obřích monster. Godzilla x Kong: Nové impérium (28. 3.) je nejnovějším přírůstkem do takzvaného monster verse. Titulní hrdinové se postaví proti dosud utajené hrozbě, což v překladu to znamená, že se ve filmu pravděpodobně pomlátí s jinými přerostlými potvorami. A to diváci chtějí, to mají rádi, o to tu jde!

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu