Reklama

Červen 2024: Nejzajímavější nové seriály

Foto: TMDB

Červen 2024 na poli seriálů je spíše okurková sezóna. Jinými slovy, na ty největší pecky přichází řada v ostatních měsících. Přesto je možné si z nabídky streamovacích služeb pár zajímavých kousků vybrat.

Reklama

Červen 2024 na Apple TV+

Stále častěji v minisériích vystupují slavní filmoví herci. Nově to dokáže Jake Gyllenhaal v osmidílném právnickém thrilleru Presumed Innocent (premiéra 12. 6.). Minisérie vznikla podle úspěšné knižní předlohy Scotta Turowa. Gyllenhaal si vystřihl hlavní roli vrchního státního zástupce Rustyho Sabiche, který řeší vraždu zasahující přímo do jeho nejbližších pracovních kruhů. Mezi další známé tváře seriálu patří Ruth Negga či Peter Sarsgaard.

Disney+

Svět Hvězdných válek i nadále boduje a na Disney+ má bohaté zastoupení. Nejnovějším přírůstkem do oblíbené sci-fi ságy je seriál Star Wars: Akolytka (4. 6.). Časově se příběh vrací do Vrcholné republiky a jeho hlavním hrdinou je mistr Jedi, který vyšetřuje zločin, přičemž cestu mu zkříží mladá bojovnice. Jak je u této značky zvykem, můžeme očekávat pořádnou dávku akce, napětí a kouzlo světa v předaleké galaxii.

Prime Video

Historii a komedii stále kombinuje jen málo děl. Na Prime Video se o to pokusí novinka My Lady Jane (27. 6.) podle knižní předlohy Cynthie Hand. Seriál se vrací do 16. století a období vlády rodu Tudorovců v Anglii. Mladičká Jane Grey se děsí domluveného manželství, ale sňatek ji příjemně překvapí. Seriál žánrově spadá mezi Young Adult, a usiluje o to propojit zákulisní intriky s vtipnými starostmi dospívání šlechtičny.

V neposlední řadě si zaslouží krátkou zmínku pár oblíbených navrátilců. Hrdinové i záporáci (častěji ti druzí) z The Boys dorazí na Prime Video od 13. června se 4. sérií. O napětí nebude od 16. června na HBO nouze ani v 2. sérii fantasy hitu House of the Dragon. A svého finále se dočká oblíbený fantasy seriál Sweet Tooth běžící na Netflixu.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu