Reklama

Exkluzivní Voyo filmové premiéry

Foto: TMDB

Někdy se stává, že člověku uteče v kinech premiéra filmu, na který se těšil. V takovém případě mu kolikrát nezbývá, než si řadu měsíců počkat, až film uvede streamovací služba anebo vyjde na DVD. Někdy tato prodleva trvá celé roky. Pro nedočkavé dobrou zprávu představují exkluzivní Voyo filmové premiéry, které nové filmy zveřejňují už několik měsíců po kino premiéře.

Reklama

Voyo filmová premiéra na vážno

Podobným způsobem Voyo nabízí nové české snímky, které jsou jinak po skončení jejich uvedení v kinech obtížně dostupné. Zabíhá do více různých žánrů, díky čemuž si přijde na své každý divák. Oba níže zmíněné filmy měly kino premiéru v letošním roce a nyní jsou už dostupné i na Voyo.

Do roku 1968 se vrací napínavý snímek Muž, který stál v cestě. Zachycuje osud politika a lékaře Františka Kriegela, který se i po zatčení a převezení do Moskvy odmítne poddat a podepsat souhlas s okupací Československa. Film zachycuje nelehkou atmosféru těchto dob a kromě toho nabídne vydařené herecké obsazení v čele s Tomášem Töpferem.

Muž, který stál v cestě

Sledujte Muž, který stál v cestě online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Filmové radosti

Žhavou novinku představuje rovněž snímek Život pro samouky. V hlavní roli zazářila uznávaná česká herečka Jana Plodková a režijně za ním stojí zkušená režisérka Jitka Rudolfová. Film vznikl podle knižní předlohy Barbory Šťastné. Žánrově se jedná o romantickou komedii, která ukazuje to, co všichni dobře vědí – že láska a vztahy dokážou být velmi komplikované.

Na vlastní kůži se o tom přesvědčí čtyřicetiletá Klára (Plodková), která se musí smířit s tím, že je nečekaně najednou single poté, co ji opustí manžel. Aby toho nebylo málo, vychovává dvě dcery, potýká se s výstřední mámou a cestu jí zkříží více zvláštních lidí, včetně vztahové koučky, která může nadělat víc škody než užitku.

Diváci, kteří film vzhlédli po jeho květnové kino premiéře, chválili přirozeně působící příběh, nenásilný smysl pro humor a herecké výkony. Film zvládá pobavit a nejedna divačka (jde o dílo primárně určené pro ženy) se v postavě Kláry či žen, které ji obklopují, dost možná najde. Někteří dokonce Život pro samouky označili za nejlepší romantickou komedii tohoto roku.

Život pro samouky

Sledujte Život pro samouky online

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu