Reklama

Leden 2024: Nejzajímavější nové filmy na streamovacích sítích

Foto: TMDB

Leden na streamovacích sítích je o něco chudší než předcházející měsíce. Dobrá zpráva je, že pár zajímavých filmů se přesto najde.

Reklama

Leden: krádeže i špioni

Pro menšinové publikum, leč stále poutavý, je dokument Kryptotunel (Netflix, 1.1.). Fenomén true crime se mezi diváky těší velké oblibě. V tomto případě zjistíme, jak tři muži zvládli díky kryptoměnám získat miliony dolarů na úkor svých investorů. Aneb film dokazuje, že všechno jde za správných okolností zneužít.

Jako potenciálně příjemná akční oddechovka vyhlíží film Role Play (Prime Video, 12.1.). Kaley Cuoco proslula díky sitcomu Teorie velkého třesku. Nově si vystřihla Emmu, mámu od rodiny, která zároveň pracuje jako špionka. Jde o tajemství, které se její manžel dozví úplnou náhodou… a rázem propukne chaos!

Na potenciálně humornější notičku hraje film V letu (Netflix, 12.1.). Netflix se díky němu po dokumentu Kryptotunel znovu vrací k tematice zločinu, ale tentokrát zábavněji. Více známých herců – Sam Worthington, Kevin Hart či Jean Reno – si vystřihlo role v příběhu o skupině profesionálních zlodějů, kteří chtějí uloupit půl miliardy dolarů. Z přísně střeženého trezoru. Který je na palubě letadla. Dvanáct kilometrů nad zemí. Jestli tohle nebude epická akce, tak už nic!

Do čtveřice všeho dobrého na Apple TV+ přichází drama Zabijáci rozkvetlého měsíce (12.1.) od legendárního režiséra Martina Scorseseho. Navzdory délce přes tři hodiny film diváky uchvátil a kdo nestihl jeho promítání v kinech, má nyní novou příležitost to napravit. Kromě poutavého příběhu film zaujme i výbornými hereckými výkony známých jmen, jako je Leonardo DiCaprio či Robert De Niro.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu