Reklama

Leden 2024: Nejzajímavější nové seriály

Foto: TMDB

Leden nového roku znamená, že streamovací služby i televizní stanice pro diváky chystají spoustu překvapení. I v chladných zimních měsících si milovníci seriálové tvorby přijdou na své.

Reklama

Leden v duchu bojovníků

Mezi lednovými novinkami vyčnívá především nový seriál z Marvelovského filmového univerza (MCU) zvaný prostě Echo. Na Disney+ od 9. ledna fanoušci najdou všech pět dílů první řady. Dle dosavadních ohlasů je seriál temnější než jiná díla z MCU. Echo navazuje na seriál Hawkeye a kromě titulní hluché bojovnice přichází zpět další známé tváře, například Wilson Fisk v podání Vincenta D’Onofria.

Milovníci legendárního seriálu Bratrstvo neohrožených nechť zpozorní. Od 26. ledna Apple TV+ vysílá minisérii Masters of the Air ze stejného světa. Hlavní role ztvárnili Austin Butler a Callum Turner. Napínavých seriálů z období druhé světové války není nikdy dost, tak uvidíme, jak si Masters of the Air, tedy Vládcové nebes, povedou.

Do třetice všeho dobrého si zmínku zaslouží seriál Fool Me Once vycházející z tvorby oblíbeného spisovatele Harlana Cobena. Britsko-americký krimi thriller o osmi dílech 1. ledna uveřejnil Netflix a diváci ho vesměs chválí. Pro Cobenovy fanoušky jde o povinnost.

Navrátilci

S dalšími sériemi se vrátí více stálic. Chicago Fire přijde 17. ledna s 5. sérií. V Chicagu se odehrává i Chicago Med, jehož 9. série má premiéru totožně 17. ledna.

Reklama

Ještě mnohem déle běží kriminálka Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Seriál vznikl v roce 1999 a 18. ledna začne vysílat již 25. řadu. Kdo tak chce jednotlivé případy dohnat, čeká na něj mnoho hodin zábavy.

Fanoušky detektivního žánru potěší rovněž návrat seriálu Temný případ. Seriál si dal dlouhou pauzu, třetí sérii odvysílal v roce 2019 a posléze se odmlčel. 4. série dorazí již zítra, 14. ledna a bude mít celkem šest dílů. Pokud si na ní HBO dala záležet stejně jako na předchozích řadách, je se na co těšit.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu