Reklama

Love Island Česko & Slovensko 2023 míří ke konci: Sledujte Love Island finále online

Pavel Kovář
30.10.2023 15:57
Foto: Archiv Voyo

Reality show Love Island Česko & Slovensko se stala jedním z nejsledovanějších pořadů posledních let. A nyní, když se blížíme k závěrečnému aktu třetí řady, je napětí cítit na každém kroku. Připravte se na emocionální horskou dráhu, protože finále je tady!

Reklama
Love Island

Sledujte Love Island online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Dramatický průběh třetí řady

Letošní řada Love Islandu byla plná vzrušení, nečekaných zvratů a hlavně mnoha emocí. Příchod nových soutěžících, zvaných bombshells, přinesl do vily mnoho napětí a nejedno srdce bylo zlomeno. Nechyběly ani dramatické momenty, jako byl například požár poblíž vily, kvůli kterému museli soutěžící vily na chvíli opustit.

Kdo postoupil do finále Love Island 2023?

Po mnoha týdnech napětí a nejednoho vyřazování se do finále dostaly poslední tři páry: Venis a Adam, Rachel a Claude a Majka s Chrisem. Tyto páry prošly mnoha zkouškami, ale nakonec zůstaly stát a nyní mají šanci získat hlavní cenu.

Reklama

Kdy a kde sledovat finále Love Island?

Očekávané finále Love Islandu se uskuteční v pondělí 30. října. Pro ty, kteří dávají přednost online sledování a chtějí vidět finále jako první, bude k dispozici online na platformě Voyo. Pro televizní diváky bude finále vysíláno na Nova Fun ve 21:45.

Love Island

Sledujte Love Island online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Co nás čeká po finále?

I když se show blíží ke konci, to neznamená, že se s našimi oblíbenými soutěžícími rozloučíme navždy. Pořad Love Island After nám nabídne pohled na to, jak se soutěžícím daří po návratu do reálného života. První epizoda bude k dispozici na Voyo v pondělí 6. listopadu a druhá epizoda následující pondělí 13. listopadu.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu