Reklama

Finále reality show Ruža pre nevestu: Julie nebo Stanka?

Ruža pre nevestu
Foto: Envato Elements

Slovenská reality show „Ruža pre nevestu“ se blíží ke svému dramatickému finále. V průběhu několika měsíců diváci sledovali, jak se 18 žen snaží získat srdce charismatického podnikatele Radka Urbanyaka. Radko pochází z Banské Bystrice, ale nyní žije v norském Oslu. Natáčení druhé série reality show probíhalo na exotické Srí Lance, což přidalo show na atraktivitě a romantice.

Reklama
Ruža pre nevestu

Sledujte Ruža pre nevestu online

Cesta do finále

Během 11 epizod si Radko prošel mnoha emocemi a potencionálními vztahy, kdy se postupně rozloučil s většinou soutěžících. Mezi výrazné účastnice patřily například krásná Frederika, úspěšná podnikatelka Nikoleta, energetická Pocahontas nebo mladá Lara. Dalšími výraznými účastnicemi byly Alžbeta, asistentka v advokátní kanceláři nebo velmi výrazná Dolli.

Poslední dvě soutěžící: Finále Ruža pre nevestu

Nyní, v samotném finále, zůstávají pouze dvě ženy: Julie a Stanka. Julie, Češka, která si musela projít mnoha výzvami a překážkami, a Stanka, která zaujala svým klidem a odhodláním. Obě finalistky mají silnou podporu od diváků, a každá z nich má své unikátní kvality, které by mohly Radka oslovit​.

Finalistky jsou svůj pravý opak. Julie je energetická, kreativní, veselá, cílevědomá a tak trochu bláznivá holka z Frýdku-Místku. Hodilo by se také říci – co na srdci, to na jazyku. Stanka je zase naopak rozvážná a klidná dáma z Košic, která si spíše drží odstup, nadhled a nějaké své dekorum. Své emoce v soutěži nedává moc najevo, což jí její soupeřky často vyčítaly. Několikrát o ní bylo také řečeno že je jako socha – krásná ale nudná.

Reklama
Ruža pre nevestu

Sledujte Ruža pre nevestu online

Co očekávat od finále?

Poslední epizoda slibuje emocionální vrchol série, kdy diváci budou svědky Radkova konečného rozhodnutí. V předposlední epizodě se odehrálo také setkání rodin soutěžících s Radkem, což může výrazně ovlivnit jeho konečný výběr. Na základě srdce, trocha rozumu a vzájemné chemie bude muset Radko učinit poslední a nejtěžší rozhodnutí – kterou ženu si zvolí za svou potenciální partnerku, se kterou začne budovat vztah a do budoucna možná i rodinné zázemí.

Ruža pre nevestu finále: Kdy a kde

Finále show „Ruža pre nevestu“ se odvysílá v pátek 31. května 2024 na TV Markíza a na platformě Voyo. Diváci mohou očekávat napínavý a emotivní závěr, který rozhodne o budoucnosti Radka a jedné ze soutěžících. Finále této reality show jistě přinese překvapení, ale i slzy radosti a smutku.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu