Reklama

Nejzajímavější nové seriály: listopad 2023

Foto: TMDB

Ani v listopadu streamovací služby nezahálejí. Nejenže představí několik zajímavých novinek, ale rovněž se vrátí oblíbené seriály, na které se spousta diváků těší.

Reklama

Nové seriály

Netflix již 2. listopadu představil minisérii Jsou světla, která nevidíme. Celkem čtyřdílný příběh vypráví o osudech slepé francouzské teenagerky a německého vojáka, kteří jeden druhého potkají během druhé světové války. Seriál má kromě atraktivního námětu i slibné herecké obsazení. Ze známějších tváří v něm vystupuje například Mark „Hulk“ Ruffalo či Hugh „Dr. House“ Laurie. Knižní předloha od Anthonyho Doerra získala Pulitzerovu cenu, takže rozhodně nejde o obskurní a nevydařené dílo.

Zajímavý experiment představuje reality show na motivy seriálu Hra na oliheň, který vzal předloni celý svět útokem. Hra na oliheň: Výzva má premiéru 22. listopadu na Netflixu. Celkem 456 hráčů bude soutěžit v sérii her. Můžeme čekat, že na rozdíl od předlohy, z níž reality show vychází, nikdo z nich neumře. Snad…

Film Austrálie v roce 2008 zaujal příznivce romantických historických podívaných. Své role si po patnácti letech v seriálu Faraway Downs zopakují Hugh Jackman i Nicole Kidman. Seriál představuje prodlouženou verzi událostí ve filmu, takže koho příběh upoutal, má se na co těšit. Premiéra proběhne 26. listopadu na Hulu.

Navrátilci

Návrat do nepříliš vzdálené minulosti nabídne 16. listopadu první polovina v pořadí již 6. série oblíbeného seriálu Koruna. Seriál zachycuje osudy současné britské královské rodiny a od doby svého uvedení v roce 2016 se stal legendou. V nejnovějších dílech královnu Alžbětu II. opět ztvární Imelda Staunton (například série Harry Potter) a prostor dostane rovněž princezna Diana v podání Elizabeth Debicki. Druhou polovinu šesté série a zároveň finále seriálu následně bude mít premiéru 14. prosince.

Reklama

Všichni milovníci sci-fi, zejména cestování v čase, mohou jásat. 25. listopadu proběhne premiéra tří speciálních dílů populárního britského seriálu Doctor Who, v ČR známého též jako Pán času. V rámci oslav 60. výročí existence seriálu si roli Doctora zopakuje David Tennant. Po boku své společnice Donny Noble (Catherine Tate) budou čelit děsivému padouchovi Hračkářovi. Toho si jistě s gustem sobě vlastním vystřihl Neil Patrick Harris. Speciály zaujmou mimo jiné i tím, že představí nového, v pořadí již patnáctého Doktora v podání Ncuti Gatwy.

Třetím navrátilcem, který v minulých letech získal lásku diváků, je Fargo. V pořadí již pátá série od 21. listopadu nabídne nový příběh i postavy. Díky tomu je přístupná i lidem, kteří předchozí díly neviděli anebo si je již nepamatují. V hlavních rolích se tentokrát objeví Jon Hamm a Juno Temple. Protože minulé série vycházely ze skutečných událostí, dá se čekat, že i nová řada nabídne silný příběh.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu