Reklama

V hlavní roli princ

Foto: TMDB

Princ jako romantický hrdina je ve filmech poměrně běžný. Na Voyo bude mít 21. října premiéru film Můj letní princ s touto tematikou. Není však zdaleka jediný, který se jí věnuje.

Reklama

Princ jako dárek k Vánocům

Romantiku a svátky kombinuje film Vánoce s princem (2018). Pediatrička Tasha je vytížená péčí o děti. Když si princ Alexander zlomí na horách nohu, Tasha není nadšená z toho, že by se o něj měla starat. Ale co se škádlívá, rádo se mívá… Film příběhově příliš nepřekvapí, už od začátku je jasné, že Tasha a Alex se nakonec do sebe zblázní. Ale vytváří příjemnou vánoční atmosféru a mezi hlavními hrdiny to jiskří.

V období konce roku a svátků se odehrává rovněž film Šaty pro princeznu (2017). Caitlyn pracuje jako asistentka v módním časopise a ráda by se stala návrhářkou. Její život zkomplikuje seznámení s princem Jeffreym, jehož identitu zpočátku nezná. Jestli mají mít tito dva šanci na společnou budoucnost, budou muset překonat více překážek. Film nabízí více příběhových zvratů a ústřední dvojici nedá nic zadarmo. Má všechno, co od vánoční romantické podívané diváci očekávají – působivé prostředí, smysl pro humor v podobě slovních přestřelek i rodící se pouto mezi hrdiny, které ztvárnili pohlední mladí herci.

Vánoce s princem

Sledujte Vánoce s princem online

Šaty pro princeznu

Sledujte Šaty pro princeznu online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Lásce neurozenost nevadí

O vztahu mezi princem a neurozenou dívkou vypráví také snímek Princezna z New Jersey (2018). Na rozdíl od předchozího filmu hlavní hrdinka, učitelka Sara, se svým přítelem Dannym chodí celý rok. Teprve poté, co ji Danny požádá o ruku, Sara zjistí, že její partner je ve skutečnosti princ. Seznámí se s jeho rodiči, kteří jejich sňatek neschvalují. Diváci, kteří film zhlédli, pochválili chemii mezi Sarou a Dannym, většinu hereckých výkonů i půvabné irské prostředí, kde film vznikl.

A o čem že bude film Můj letní princ? Film se točí kolem Mandy, která pracuje jako asistentka PR manažerky. Jinými slovy, pomáhá jí žehlit průšvihy, které by poškodily pověst známých osobností. Jako je například princ Colin, kterého nečekaně zatkli v malém městečku v Idahu. Mandy se bude muset popasovat nejenom se svou prací, ale i s narůstající náklonností mezi ní a Colinem. Jack Turner jako princ okouzlí nejednu divačku a film dokáže opakovaně rozesmát, díky čemuž funguje jako princovská romantická komedie.

Princezna z New Jersey

Sledujte Princezna z New Jersey online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Můj letní princ

Sledujte Můj letní princ online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu