Reklama

Nejzajímavější nové seriály: prosinec 2023

Foto: TMDB

Prosinec je klidnější měsíc a seriálových premiér není tolik. To dává divákům příležitost dohnat novinky, které předtím nestihli. Dobrá zpráva je, že jeden zajímavý nový seriál se přece jenom najde. A nesmí chybět návrat oblíbených stálic.

Reklama

Novinky

Řecká mytologie má v literatuře silné zastoupení, ale na televizních obrazovkách ji často nevídáme. 20. prosince to na Disney+ změní seriál Percy Jackson and the Olympians. Titulní hrdina, dospívající Percy Jackson zjistí, že je polobůh, syn boha a lidské ženy, a musí se vypořádat se svým dědictvím i hrozivými nepřáteli. Seriál vychází z úspěšné knižní série Ricka Riordana a v minulosti na toto téma již vznikly dvě filmové adaptace, Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) a Percy Jackson: Moře nestvůr (2013). Diváci se mohou těšit na napínavou dobrodružnou podívanou silně ovlivněnou mytologií.

Navrátilci

Všichni milovníci akce nechť zpozorní! 15. prosince se na Prime Video objeví 2. série seriálu Reacher. Znovu se na scénu vrátí vojenský veterán a vyšetřovatel Jack Reacher, který kvůli své práci nejednou čelí nebezpečí. První řada od publika získala nadprůměrné hodnocení a vypadá to, že nadcházející nová série se ponese v podobném duchu. V titulní roli se vrátí charismatický Alan Ritchson a příběh vychází z knižní předlohy Volný pád.

Status jednoho z nejdéle běžících animovaných seriálů drží Simpsonovi, oblíbená žlutá rodinka ze Springfieldu. 13. prosince na Disney+ proběhne premiéra prvních pěti dílů v pořadí již 35. série. Ačkoliv mnozí diváci poukazují na to, že pozdější série kvalitou nedosahují těch předchozích, Simpsonovi jsou i nadále televizní stálicí a lidé se ke svým oblíbeným hrdinům rádi vrací.

Do třetice všeho dobrého tu máme další animák. MCU vrací úder a přináší od 22. prosince na Disney+ 2. sérii seriálu What If…? Znovu zjistíme, jak by se odvíjel život našich oblíbených superhrdinů a záporáků, kdyby události proběhly jinak, než jak je známe z filmů v MCU. Druhá řada má devět dílů a Disney+ ji celou odvysílá tento měsíc.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu