Reklama

Superlov: Nová verze oblíbené soutěže Na lovu startuje

Pavel Kovář
03.03.2023 19:37
Foto: Archiv TV Nova

V sobotu 4. 3. 2023 startuje nová verze oblíbené vědomostní soutěže Na lovu s názvem Superlov, pořad bude vysílán vždy v sobotu večer na TV Nova ve známé sestavě. Tento zábavní pořad se odlišuje od původního formátu tím, že jeden soutěžící se utkává s minimálně dvěma lovci o výhru až milion korun.

Co je Superlov?

Superlov je nová verze oblíbené vědomostní soutěže Na lovu, která se okamžitě po svém uvedení na televizní obrazovky na podzim roku 2021 stala nedílnou součástí vysílání TV Nova. V novém pořadu se jeden soutěžící utkává s minimálně dvěma lovci o finanční odměnu až milion korun. Soutěžící musí v Superlovu spoléhat výhradně na své vlastní vědomosti a štěstí, aby získal požadovanou finanční odměnu.

Jak se liší Superlov od původního formátu Na lovu?

Zatímco v klasické verzi Na lovu soutěží tým soutěžících proti jednomu lovci a o finanční odměnu se dělí všichni úspěšní finalisté, v novém Superlovu mají početní převahu naopak lovci. Soutěžící v Superlovu musí porazit minimálně dva lovce, aby získal finanční odměnu.

Průběh Superlovu

Soutěžící v prvním kole musí odpovědět na pět otázek s možností A, B nebo C a každá správná odpověď znamená získání 5 000 Kč. Pokud soutěžící odpoví špatně na první otázku, okamžitě vypadne. Pokud naopak odpoví správně na všechny pět otázek, bude soutěžit ve speciálním kole a může získat až milion korun.

Ve druhém kole má soutěžící i lovci na své časomíře 60 sekund. Lovci však nabízejí soutěžícímu různé náskoky a peněžní odměny, o které může hrát. Pokud soutěžící hraje pouze o peníze nahrané v prvním kole, utká se se dvěma lovci. Pokud chce hrát o vyšší výhru, musí bojovat s menším časovým náskokem proti více lovcům. Hra pokračuje tak, že moderátor pokládá otázky soutěžícímu a lovci střídavě, zastavují se a pokračují dle správných či nesprávných odpovědí. Soutěžící vyhrává, pokud jeho časomíra vyprší dříve než časomíra lovů.

“Superlov” je nový zábavný pořad, který nabízí nejen napínavou hru, ale také překvapení a nečekané momenty. Vedení pořadu dokáže dojmout, ale i rozčílit, a to vše pod taktovkou zkušeného moderátora Ondřeje Sokola. Soutěžící mohou být kdykoliv náhle poraženi nebo naopak získat vysokou finanční odměnu, což zaručuje napínavou a neustále překvapující show.

Superlov 1 díl online

Superlov je tedy skvělou příležitostí pro všechny fanoušky soutěže Na lovu, kteří chtějí vyzkoušet své znalosti a vyhrát zajímavé finanční odměny. Pořad nabízí nejen zábavu a napětí, ale také zajímavé soutěžní momenty a překvapivé situace. Sledujte Superlov každou sobotu ve 20:20 na TV Nova nebo o týden dříve na Voyo a nechte se unést do světa soutěže plné vědomostí a překvapení.

Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/492801-superlov-startuje-na-nove-vetsi-vyhry-jina-pravidla-a-oblibeni-lovci

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu