Reklama

Tento týden v Ulici: Erotický večer pro Prokopa, MDŽ, bitka Tomášky s Hermanem

Pavel Kovář
06.03.2023 20:43
Ulice TV Nova
Foto: Archiv TV Nova

Magda připravila pro svého partnera Prokopa erotický večer, ale ten se rozhodl strávit večer s Mirkoem. Skyler se snaží rozdělit Františka a Báru a ukazuje své vítězství nad Bárou. V Mezinárodní den žen se v ulici připravuje nabitý program a Tomášek se setká s Jirkou Hermanem, což vyvolá roztržku. Vanda má tajemství, kvůli kterému je nervózní a neodváží se ho říct nahlas. Karel a Mára se snaží utajit problémy ve svém partnerském vztahu před Márovými rodiči, ale Věrka začíná být podezřívavá.

Pondělí 6. 3. 2023 – Ulice 4436 online

Každé romantické překvapení pro partnera může být vzrušující, ale také sebou nese určité riziko. Magda se rozhodne oslnit svého partnera Prokopa překvapením v podobě erotického večera, ale vše se brzy zvrtne v trapas. Navzdory pečlivě připravenému prostředí, novému prádlu a svému zkrášlení, se Magda nedočká žádného pozitivního ohlasu od svého partnera.

Bohužel pro ni, Prokop se rozhodne strávit večer s Mirkoem, který má další důvod k oslavě. Po několika sklenkách alkoholických nápojů se oba rozhodnou zamířit k Prokopově domu, aniž by tušili, co Magda pro ně připravila. Jak tuto situaci Magda zvládne a jaké tajemství Prokop skrývá před ní?

Je třeba si uvědomit, že každé překvapení může mít nečekané následky. Magda se snažila udělat něco pro svého partnera, ale situace se nevyvíjela podle jejích představ. I když se může zdát, že vztah je v tuto chvíli ohrožen, věříme, že se oba dokážou dát dohromady a vyřešit tento problém.

Úterý 7. 3. 2023 – Ulice 4437 online

Převzít kluka od holky je jedna věc, ale užívat si svého úspěchu tak, aby ještě více zasáhl, je něco jiného. Skyler však nedokáže odolat. Ví, že František stále touží po Báře, a tak se snaží udělat vše pro to, aby ji před Františkovýma očima znevážila a definitivně je rozdělila. Kromě toho využívá každé příležitosti k tomu, aby ukázala své vítězství nad Bárou a přidala na těžkost její situace. Bára už však několikrát dokázala, že si nedá lehce na hlavu. Jak si tentokrát poradí se Skyler? Kdy se Skyler přestane kontrolovat a jak to bude nakonec ovlivňovat Františka?

Středa 8. 3. 2023 – Ulice 4438 online

V Mezinárodní den žen se v ulici připravuje nabitý program. Kromě tradičního rozdávání květin se očekávají i napjaté situace, avšak nejde o ty, které by se odehrávaly v hospodách jako obvykle bývá. Gábině a jejím blízkým nezačíná den dobře, kvůli dalšímu článku od Tomáška, který si tentokrát zvolil Jirku Hermana jako svou oběť. Když se navíc Jirka Herman objeví v Gábinině salonu, atmosféra se okamžitě zhorší. Nicméně toto bude pouhý náznak toho, co se stane, jakmile Herman vejde do salonu. Jakmile Tomášek uvidí Hermana, rudne vzteky. A nic ho již neudrží zpět… Jak se Tomášek vypořádá s novinářem a jaké budou následky?

Čtvrtek 9. 3. 2023 – Ulice 4439 online

Kdy je vhodné před blízkými tajit a kdy se postavit pravdě v oči a přiznat všechno? Vanda by nyní měla být šťastná, protože její svatba s Luďkem se blíží. Ale realita je úplně jiná. Vanda je daleko od toho, aby byla šťastná a tento čas si vůbec neužívá. Je nervózní kvůli svému tajemství, které si neodváží říct nahlas, protože si dokáže živě představit, co by se mohlo stát poté. Ale jak předejít dalším problémům, které by mohly přijít, a ohrozit tak všechno, co si Vanda vytvořila? Jakou cenu bude muset zaplatit za své nedospělé a naivní chování tentokrát?

Pátek 10. 3. 2023 – Ulice 4440 online

Jen jediná chyba, a už se prozradí i to nejvíce utajovanější tajemství. To se stalo i Karle a Márovi, kteří se nyní potýkají s problémy ve svém partnerském vztahu. Snaží se to utajit před Márovými rodiči, aby se nezapletli s Věrkou, která by se o situaci určitě snažila dozvědět více. Nicméně, Věrka není hloupá. Už několik dní si uvědomuje, že se něco děje mezi Karlem a Márou. Protože ale netrpí příliš velkou trpělivostí, rozhodne se hned při první příležitosti začít vyptávat Vojtu, který ví o situaci více, než si jeho rodiče myslí. Jaké tajemství Vojta Věrce prozradí a jak bude Věrka reagovat na odhalení?

Zdroj: Archiv TV Nova, Archiv VOYO

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu