Reklama

Kdo vyhrál Survivor 2024? Hráči jsou doma a vítěz chodí mezi námi

Pavel Kovář
26.04.2024 10:31
Soutěžící Survivor Česko a Slovensko 2024
Foto: TV Nova

Odolnost, strategie a přežití – to jsou klíčové prvky, které definují reality show Survivor 2024. Své počátky má již v devadesátých letech a od té doby se stala fenoménem rozšířeným do mnoha zemí po celém světě. Pravidla hry si můžete přečíst zde.

Reklama

TV Nova nyní přináší již třetí sérii této oblíbené reality show. Nejnovější ročník Survivor Česko & Slovensko 2024 odstartoval na platformě Voyo již 27. února. Fanoušci tak mohou už nějaký ten týden sledovat sezónu plnou výzev, nečekaných zvratů ale i dobrovolných odchodů domů.

Reality show Survivor Česko & Slovensko 2024 můžete sledovat online zde.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Vítěz Survivor 2024

I když je letošní vítěz reality show Survivor Česko & Slovensko 2024 zatím veřejnosti neznámý, jedna věc je jistá – soutěžící, který si odnesl titul, už chodí mezi námi. Všichni účastníci reality show jsou totiž zase zpět doma z Dominikánské republiky, kde show probíhala. Soutěžící však musí udržet identitu vítěze v tajnosti až do oficiálního odhalení ve finálním dílu. Tento finální díl můžete sledovat na TV Nova nebo na platformě Voyo.

Účastníci Survivor 2024

Po častých odchodech ze show to nyní vypadá, že zůstávají hráči, kteří hru hrát chtějí. Aktuální soutěžící v jednotlivých kmenech:

Titáni:

  • Martin Prágr (Márty) – Tanečník; 29 let
  • Yenifer Cao – Influencerka; 30 let
  • Martin Carev – Influencer a cestovatel; 25 let
  • Tomáš Rys – Streamer; 40 let
  • Kristýna Alexandra Hrbková – Policistka; 29 let
  • Martin Husár (Bandurko) – Art Director; 30 let

Lovci

  • Martin Mikyska (Mikýř) – Youtuber, komik; 29 let
  • Samuel Krištofič (Pirát) – MMA zápasník; 34 let
  • Jack Hamid – Hotel manager; 46 let
  • Veronika Sandholzová – Studentka; 23 let
  • Nikola Kabátová – Programátorka; 31 let
  • Jana Zicklerová – Trenérka; 52 let
  • Radek Polomík – Investor; 38 let

Sledujte Survivor Česko & Slovensko 2024 online

Situace soutěžících po návratu

Po návratu z Dominikánské republiky se všichni účastníci Survivor Česko & Slovensko 2024 vrací do svého běžného života. Součástí toho je však i fakt, že nesmí prozradit, kdo se stal vítězem. Tato situace určitě není pro účastníky jednoduchá, neboť musí nejenom znovu zapadnout do svých každodenních rutin, ale také dát si pozor, aby neprozradili vítěze show. Důsledné dodržování pravidla o mlčenlivosti je podpořeno možnou finančních sankcí za jakékoliv úniky informací.

Reklama

Reakce fanoušků na průběh soutěže

Tento ročník Survivor Česko & Slovensko 2024 vyvolal vlnu zklamání, a to především kvůli četným dobrovolným odchodům účastníků. Mnoho soutěžících opustilo soutěž buď z důvodů zdravotních, nebo protože je prostě hra nebavila a rozhodli se, že ji nechtějí hrát. Fanoušci vyjadřují zklamání, protože někteří soutěžící zbytečně zaplnili v show místa, která mohla být nabídnuta jiným, více motivovaným účastníkům. Komentáře na sociálních sítích a ve fórech často poukazují na to, že tito hráči „zabrali místo někomu, kdo by do soutěže skutečně chtěl a byl by ochoten hrát hru naplno.“

Reklama

Zdroj: Voyo, TV Nova

Reklama
Zavřít reklamu