Reklama

Václav Matějovský nečekaně končí v Survivoru

Pavel Kovář
16.02.2023 12:05
Foto: Archiv TV Nova

Václav Matějovský, oblíbený herec, moderátor a hlas reality show Love Island, končí v soutěži Survivor Česko & Slovensko, kvůli zranění kolene se musel z velkého dobrodružství na Dominikánské republice vrátit do Česka. Tento odchod je pro fanoušky soutěže a pro tým Hrdinů velkou ztrátou.

Důvodem Matějovského odchodu bylo zranění kolene, které se stalo již druhým případem tohoto druhu mezi soutěžícími. Soňa měla štěstí, že po třech dnech klidu mohla do soutěže vrátit, ale u Matějovského bylo zranění natolik vážné, že mu lékaři nedoporučili pokračovat v soutěži a čeká ho operace kolene.

“Doktor mi nedoporučil další pokračování v soutěži. Řekl mi, že musím minimálně tři čtyři týdny odpočívat a jediným řešením je operace,” sdělil Matějovský svému týmu Hrdinů při loučení se.

Survivor 2023 7. díl online

Dnešek je pro fanoušky reality show den velké změny a bohužel to není nic pozitivního. Václav Matějovský byl jedním z nejoblíbenějších soutěžících, ale kvůli zranění musel svou cestu v soutěži ukončit. Už ve čtvrtek ráno se fanoušci dozví více, když se herec objeví v ranní show ve vysílání jeho domovského Fajn rádia.

Matějovský byl součástí týmu Hrdinů a jeho fanoušci už netrpělivě očekávají, jaké zážitky na ostrově prožil. Své fanoušky dokázal vždycky dostat do kolen svým humorem, a tak se mnozí těší na jeho zpětnou zpověď a odhalení toho, jak tuto výzvu zvládal.

Reklama
Reklama