Reklama

Představujeme Survivor 2024 soutěžící: Martin Prágr – Márty

Pavel Kovář
29.02.2024 08:46
Survivor 2024 Márty
Foto: Archiv Voyo

Martin Prágr, známý spíše ve světě tance, přichází do reality show Survivor 2024, aby se přidal k VIP kmeni Titánů. S červenou barvou jako symbolem svého kmene, Martin se nebojí ukázat svou soutěživost a perfekcionismus, který ho zdobí nejen na tanečním parketu, ale nyní i na ostrově plném výzev.

Tanečník, choreograf a lektor

Od 7 let se Martin věnuje tanci, a během své kariéry získal mnoho ocenění. Jeho umění ho přivedlo až k účinkování v populárním televizním pořadu “StarDance …když hvězdy tančí”, kde tančil s osobnostmi jako je biatlonistka Gabriela Soukalová, herečka Simona Babčáková a modelka Iva Kubelková.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Hrdý Moravák ve světě Survivoru

Márty pochází z Hodonína a na svůj Moravský původ je hrdý. V soutěži chce ukázat, že jeho pohybové nadání a taneční zkušenosti mohou být cenným přínosem i v nehostinném prostředí Survivoru. Vstup do této reality show pro něj představuje příležitost poznat své hranice a zažít nová dobrodružství mimo taneční sál.

Strategie a přístup k výzvám

Jako extrémně soutěživý soutěžící, Martin plánuje dát do výzev maximum a užít si každý okamžik v Survivoru. Přestože se vyhýbá konfliktům, je si vědom své výbušné povahy a je připraven čelit psychologickým hrám, které reality show přináší. Jeho strategie je jasná: dát do toho vše a užít si proces.

Vize do budoucnosti

Martinovy plány s případnou výhrou v Survivoru jsou stejně inspirativní, jako je jeho kariéra. Chtěl by letět za dětmi do Afriky a tančit s nimi, což odráží jeho vášeň pro tanec a touhu sdílet radost z pohybu s ostatními.

Martin Prágr se tak v Survivoru 2024 představuje jako soutěžící, který nepřináší jen taneční dovednosti, ale i odvahu, soutěživost a touhu po dobrodružství. Jeho účast v soutěži slibuje zajímavé momenty a ukazuje, že tanec může být nejen umění, ale i nástroj k přežití.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. a na obrazovkách TV Nova od 5.3. Nezapomeňte se také podívat na další soutěžící Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu