Reklama

Představujeme Survivor 2024 soutěžící: Ornella Koktová

Pavel Kovář
28.02.2024 17:16
Survivor 2024 Ornella
Foto: Archiv Voyo

Ornella Koktová, známá i z účasti v reality show Výměna manželek, se nyní představuje jako soutěžící v Survivoru 2024. Je připravena čelit výzvám, které testují nejen tělo, ale i ducha. Tato podnikatelka a matka tří dětí, nastupuje jako členka VIP kmene Titánů, vyznačujícího se červenou barvou. Ornella přináší do soutěže nejen své podnikatelské dovednosti, ale i silnou osobnost a touhu po dobrodružství.

Ornella pochází z pražského rodinného klanu Štikových a je zvyklá na pozornost médií, stejně jako její matka Monika a sestra Charlotte. Přestože její život byl dosud plný osobních i profesionálních úspěchů, Survivor představuje úplně nový druh výzvy – jednu, která testuje její hranice fyzické i psychické odolnosti.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Podnikatelka s vášní pro dobrodružství

Ornella úspěšně vede dvě firmy a její manželství s Josefem Koktou je veřejnosti dobře známé, včetně všech výzev, které přineslo. Její účast v Survivoru je motivovaná touhou po dobrodružství, které v jejím dosavadním životě chybělo kvůli brzkému mateřství. Ornella je připravená odložit podnikatelské plány stranou a vrhnout se do neznáma.

Bojovná matka s jasnou strategií

I když se může zdát na první pohled stydlivá, Ornella je odhodlaná bojovat za své místo v Survivoru. Její strategie přežití, inspirovaná reality show Robinson Crusoe, zahrnuje přizpůsobení se situaci na místě, což je přístup, který odráží její silnou a nezávislou povahu. Ornella je empatická a cílevědomá, s jasným cílem: užít si každou sekundu tohoto dobrodružství a možná i zvítězit.

Překonání strachu a výzev

Ornella přiznává, že její největší obavy se týkají hladu a absence základních potřeb, jako je toaletní papír. Její odhodlání řešit konflikty a překonat výzvy je však silnější než jakýkoli strach. Plány s výhrou jsou prosté a upřímné – dovolená s rodinou, odměna za všechny náročné dny a nocí strávené na ostrově.

Ornella Koktová vstupuje do Survivoru 2024 s jasným vědomím toho, co chce dosáhnout a co je ochotná obětovat. Její cesta bude bezpochyby plná výzev, ale také momentů růstu a sebepoznání. Pro Ornellu, stejně jako pro ostatní soutěžící, Survivor není jen hrou o přežití, ale i cestou k sebepřekonání a objevování neznámých aspektů vlastní osobnosti.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. a na obrazovkách TV Nova od 5.3. Nezapomeňte se také podívat na další soutěžící Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu