Reklama

2. série Zlatá labuť už nyní na Voyo a od 24. 8. na TV Nova

Zlatá labuť - epizoda 22
Foto: Archiv Voyo

Historická série Zlatá labuť z produkce Voyo Originál přichází s druhou řadou, ve které nás děj zavede do chladné válečné doby.

Reklama
Zlatá labuť

Sledujte Zlatá labuť online

2. série Zlatá labuť – boj o lásku střídá boj o holý život, do kterého vstoupí válka

První historický seriál TV Nova Zlatá labuť z produkce Voyo Originál vstupuje do druhé sezony. Děj se posouvá do léta 1939. A přituhuje. Se svými oblíbenými hrdiny zažijete strhující a těžké časy. Zápletky nové sezony vycházejí z reálných historických událostí. Diváci se mohou těšit na více exteriérových scén i atraktivní prostředí. Točilo se například na zámku v Brandýse nad Labem nebo na dobově upraveném Vyšehradě.

Klíčovým motivem bude sounáležitost a lidskost v kruté a nelidské době. Píše se květen roku 1939 a nacisté si tvrdě prosazují svou moc na české obyvatelstvo. Situace se dotýká i obchodního domu Zlatá labuť. Osudy našich oblíbených postav se nečekaně obracejí a přicházejí zvraty, o kterých se nikomu ani nezdálo.

Společnou budoucnost Petra a Báry zpřetrhala vynucená svatba Petra s Markétou. A není to poslední rána, kterou Báru čeká. V obchodním domě už není vítána. Nezbývá jí nic jiného, než se stáhnout do ústraní a zmizet z Petrova života.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že Irena a Alena prožívají homosexuální vztah. Kučerovi se rozhodnou jednat a Irena přichází o výlučné postavení. Mezi sourozenci vypukne boj o moc. Irenu čeká největší zkouška jejího života a zároveň velké ponížení. Za spojení rodin Kučerů a Dietrichů může spolupráce s Gruberem. Opravdová mocenská hra teprve začíná. Navíc se vrací tolik neoblíbený ředitel Bouchner, a to ještě silnější než kdy dříve. Bude si chtít vyřídit nevyřízené účty a nebude mít žádné slitování.

Drama v obchodním domě Zlatá labuť se snoubí s dramatem běžného života, který znepříjemňuje nastupující válka. Odboj Čechů proti uchvatitelům sílí a roste nebezpečí každému, kdo se Němcům znelíbí. Eva si neuvědomuje, že když se pokusí využít svého charismatu pro ovlivnění samotného Grubera, může se dostat do velkých potíží. Její dobrá vůle se může obrátit proti ní. Jak obstojí osobní statečnost a soudržnost v době, která zlomila charaktery tolika lidí?

Zlaté herecké obsazení

Diváci se v pokračování druhé série historického seriálu Zlatá labuť mohou i nadále těšit na své oblíbené postavy a osudy Báry (Marta Dancingerová), Aleny (Simona Lewandowská), Evy (Beáta Kaňoková), Petra (Adam Vacula), Bouchnera (Ladislav Hampl), Ireny (Kristýna Ryška) či velitele Gestapa Gruberem (Jaroslav Plesl).

Nejzásadnější změny se dočkalo režisérské složení. Současné duo Braňa Holička a Bisera A. Arichteva doplní Petr Nikolaev. A jak samotní tvůrci naznačují, diváci se v pokračování této historické romantické série mohou těšit na prolínání skutečných historických událostí, které přímo ovlivní životy hlavních hrdinů.

Reklama

Jaké historické události zahýbají životy a dějem seriálu?

Ve druhé sérii Zlatá labuť se promítne fotbalový zápas Česko : Německo, Wintonovy vlaky, bojkot veřejné dopravy i vlastenecký pochod na Říp. Nastupující válka ovlivňuje životy všech. Jak se vaše oblíbené postavy poradí se svým vlastním charakterem? Kdo se pod tíhou doby zlomí?

Premiérové díly jsou tu!

Připraveno je celkem sedmnáct nových epizod, které budou přicházet opět ve čtvrtky. Druhou řadu oblíbeného historického seriálu Zlatá labuť si diváci mohou vychutnat na TV Nova v premiéře ve čtvrtek 24. srpna. Na Voyo bude tradičně s týdenním předstihem, od 17. srpna.

Zlatá labuť

Sledujte Zlatá labuť online

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu