Reklama

Druhá řada „A jak to bylo dál“ je nyní na HBO Max online!

A jak to bylo dál...
Foto: TMDB

Jedenáctidílná druhá řada „And just like that…“ od producenta Michaela Patricka Kinga je pro diváky už kompletně přichystána online na HBO Max!

Reklama
A jak to bylo dál...

Sledujte A jak to bylo dál… online

HBO Max Sledovat online

TIP: Ušetřete 798 Kč na ročním předplatném

Druhá řada „A jak to bylo dál“ je na HBO Max online!

Vždy perfektně upravené, rozmazlené, s vlastními názory, leč genderově a politicky korektní New Yorčanky, se po deseti letech od pokračování Sexu ve městě už nezabývají svým mládím. Život plyne, a tak nezbývá nic jiného než se novému životu přizpůsobit. Bez zbytečného a vyčerpávajícího experimentování, co si v morálce a sexu mohou dovolit.

O sexu už tu ani tolik nejde. I když každá epizoda tu navazuje na nějaký ten přešlap z devadesátek, takže se hrdinky musí popasovat se všemi problémy světa. Samantha odešla, proto se začnou místo sexu řešit jiné, podstatnější věci. Například alkoholismus, stárnutí, operace kyčle a v neposlední řadě problematika s LGBT.

Reklama

Gayové už dnes nejsou tak žádaní, takže postavy, které se nazývají oni, a dokonce se to týká i hlavních postav a jejich rodin, budou chtít být vyslyšeni a posloucháni.

V hlavních rolích se opět objeví diváky milované představitelky

Ve druhé řadě „A jak to bylo dál“ se opět objeví Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang a Alexa Swinton.Na vývoji a produkci seriálu se podílejí Michael Patrick King, John Melfi, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis a Cynthia Nixon.

Na scénáři se podíleli Michael Patrick King, Samantha Irby, Susan Fales-Hill, Lucas Froehlich, Rachel Palmer, Julie Rottenberg a Elisa Zuritsky.Režie se ujali Michael Patrick King, Cynthia Nixon, Ry Russo-Young a Julie Rottenberg. Seriál HBO „Sex ve městě“ vytvořil Darren Star podle knihy Candace Bushnell „Sex ve městě“.

Druhá řada A jak to bylo dál je právě nyní online na HBO Max Original

Nová, jedenáctidílná druhá řada „And just like That…“ od producenta Michaela Patricka Kinga, je nyní pro diváky HBO Max Original k dispozici celá ke zhlédnutí on-line.

Reklama
A jak to bylo dál...

Sledujte A jak to bylo dál… online

HBO Max Sledovat online

TIP: Ušetřete 798 Kč na ročním předplatném

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu