Reklama

Love Island vstupuje do nové řady. Sledujte Love Island 2023 online už dnes na Voyo!

Foto: Archiv VOYO

Vítejte na ostrově lásky! Na obrazovky se opět vrací nejromantičtější show Česka a Slovenska. Vítězný pár si z ostrova kromě životní lásky odveze 2 miliony korun.

Reklama
Love Island

Sledujte Love Island online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Love Island Česko a Slovensko

Blankytně modré nebe, sluníčko, mořský vzduch, teplé moře, vysekaná těla a spousta romantiky. Na Voyo a televizní obrazovky TV Nova se vrací další řada Love Island. Nejžhavější reality show Česka a Slovenska. Najdou single soutěžící svou životní lásku? Pokud se jim to podaří, pár si z ostrova kromě své drahé polovičky odveze také dva miliony korun.

Soutěžící jsou už ve vile

Deset nádherných Čechů a Slováků se už nastěhovalo do luxusní vily na překrásných Kanárských ostrovech. Čeká je tu nejen šance na nalezení pravé lásky, ale také exkluzivní příležitost vyhrát jako pár dva miliony korun. Připravte se. Romantika, zrada i napětí opět začíná!

Reklama

Kdo bude Love Island 2023 moderovat?

I letošním ročníkem Love Islandu vás bude provázet krásná moderátorka Zorka Hejdová, která se i s celým štábem přestěhuje na dva měsíce do nádherné vily na Kanárské ostrovy.

Kde se bude Love Island vysílat?

Diváci najdou Love Island stejně jako předchozí ročníky každý všední den na Voyo. V sobotu se mohou těšit na Hotlist epizodu, kterou bude moderovat Zorka Hejdová. Tas diváky projde nejžhavější momenty uplynulého týdne a s odstupem je okomentuje přímo s aktéry, kteří již vilu opustili.  

Vždy o den později pak mohou Love Island sledovat diváci TV Nova a Nova Fun. Přehled dílů najdete v online programu i v aplikaci Love Island Česko a Slovensko.

Kde se Love Island 2023 natáčí?

Hnízdečkem lásky se pro soutěžící Love Islandu 2023 stane opět vila na Kanárských ostrovech, kde se také natáčely dvě předchozí série.

Reklama

Kdo rozhodne o vítězi?

I v letošním Love Islandu o postupu vítězů rozhodnou diváci. Stačí si na Google play a App Store stáhnout aplikaci Love Island Česko a Slovensko. Právě v této aplikaci budou diváci moct v průběhu soutěže ovlivňovat dění ve vile. Mohou také rozhodovat, kdo soutěž opustí a kdo stane na postu vítězů.  

Novou sérii Love Island Česko & Slovensko 2023 můžete sledovat na Voyo už od 4.9.2023 a na obrazovkách TV Nova o den později, to je od úterý 5.9.2023.

Love Island

Sledujte Love Island online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu