Reklama

MasterChef Česko je zpět! Kdo letos připraví takové jídlo, které mu vyhraje dva a půl milionu korun?

Masterchef 2023
Foto: Archiv TV Nova, Klára Cvrčková

Kuchařská reality show MasterChef Česko, plná lidských příběhů, emocí a neobyčejných kulinářských dobrot od amatérských kuchařů z celé republiky, je zpět!  

Reklama
MasterChef Česko

Sledujte MasterChef Česko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

MasterChef Česko odstartuje další etapu amatérského kuchařského umění

Nejoblíbenější kuchařská reality show MasterChef Česko dosud nechala nahlédnout pod pokličku života, emocí a kulinářských výtvorů zhruba osmdesáti nadějných soutěžících, kteří mezi sebou soutěžili o nejlepší pokrm, připravený pro elitní kuchaře v devatenácti epizodách. Na konci jejich cesty je čekala výhra a titul…

A MasterChef Česko se vrací! A s ním i nová dávka napětí, výzev, vzrušení a emocí. Přísní porotci Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář, do nové řady vybrali 16 vášnivých amatérských kuchařů, kteří budou bojovat o titul MasterChef Česko a dva a půl milionu korun.

Reklama

Drsné podmínky platí pro každého stejně

Na soutěžící čekají těžké výzvy. Na konci bude muset v každé epizodě minimálně jeden amatérský kuchař soutěž opustit. Soutěžící mezi sebou prověří nejen své kuchařské, ale také cukrářské schopnosti.

Budou muset ukázat, jak umí pracovat samostatně i v týmu. Tentokrát souboj o nejlepšího amatérského kuchaře začne rovnou finálovou šestnáctkou. Kdo se popere s extrémně těžkými výzvami, které prověří jejich schopnosti jak v kuchyni MasterChefa, tak v náročných venkovních výzvách?

I letošní ročník nabídne oblíbené testy znalostí a chutí

Amatérští kuchaři se v MasterChef Česko mohou těšit na výjimečné hosty či časově náročné úkoly. Vařit se bude tentokrát především z lokálních surovin s ohledem na životní prostředí a minimum plýtvání. A každý pokrm musí být stoprocentní. Už neexistuje možnost vrátit se zpět do hry.

A co na soutěž říkají samotní porotci?

Ani v této řadě nechybí novinky. Ale tato řada prošla podle porotce Radka Kašpárka asi největšími změnami. Diváci se budou mít rozhodně na co těšit. Radek také přiznal, že by sám jako mladý kuchař asi neměl odvahu se do pořadu přihlásit. Asi by ho do soutěže musel přihlásit někdo z jeho známých.

Reklama

Jeho kolega, Přemek Forejt, pro změnu vyzdvihuje pozitivní dopad soutěže MasterChef na celkovou úroveň gastronomie v Česku.  „Gastronomie se v České republice neobyčejně zvedla. Po celé zemi najdeme hodně skvělých restaurací. Protože je vaření hodně prezentováno v médiích, stále více lidí to baví. Vidím to na svých hostech v restauraci. Mnohem více se o jídlo zajímají.“ Skvělé na tom všem je, že ani po pěti letech si známá trojka porotců podle Přemka neleze na nervy a rozhodně netrpí „ponorkou“.

Honza Punčochář diváky láká na strhující souboj mistrů mezi amatérskými kuchaři i na neuvěřitelný spád děje. „Pořád se bude něco dít. Výzvy jsou v letošním ročníku MasterChefa ještě náročnější a diváci se mohou těšit na opravdu skvělou partu lidí. Všech šestnáct účastníků si uvědomuje, že výhra jim od základů může změnit život.“ Honza říká, že ponorka nehrozí, ale pokud proti sobě porotci vaří, veškeré přátelství jde stranou a ega létají vzduchem. A vzduch v tu chvíli pořádně zhoustne.

Kdy se můžeme těšit na nové díly MasterChef Česko?

První díl nové řady MasterChef Česko mohou předplatitelé Voyo shlédnout už 23. srpna. Televizní diváci se na sedmé pokračování kuchařské show mohou těšit ve středu 30. srpna na Nově.  

MasterChef Česko

Sledujte MasterChef Česko online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu