Reklama

Objevujte nové seriály a filmy. Na dobře naladěné internetové telce Telly na vás čeká 100+ programů nyní s 50% slevou a dárkem zdarma!

Už vás nebaví vyčkávat u své televize na spuštění vašeho oblíbeného pořadu? Objednejte si dobře naladěnou telku, kde najdete přes 100 programů se slevou 50% a dárkem navíc!

Reklama

Videotéka je o prázdninách dostupnější, než kdykoliv předtím!

Prožijte dosud nepoznané letní dobrodružství! Objevujte, bavte se, poznejte vzrušující adrenalin! To vše na moderní internetové a satelitní televizi Telly pro každou domácnost. Nečekejte na svůj oblíbený pořad, až ho budou vysílat v televizi. Udělejte to chytře! Vyberte si svůj oblíbený program ve chvíli, kdy máte čas.

Seriály, filmy, pohádky, dokumenty, sportovní utkání a spoustu dalších pořadů vám bez načítání a zasekávání poběží na našem spolehlivém, rychlém a stabilním DSL internetu nebo pomocí optické sítě. Své oblíbené pořady můžete chytat na více jak 100 stanicích v super rozlišení a s mimořádně ostrým obrazem až na čtyřech zařízeních. Kdekoliv a odkudkoliv!

Balíčky za polovinu

Na internetové televizní stanici Telly najdete na tohle léto opravdu nadupaný program. Už se nemusíte přizpůsobovat programu. Telly se přizpůsobí vám. V 7 denním televizním archivu jsou pro vás připraveny všechny pořady, přehledně seřazené a rozdělené podle žánrů a hodnocení. Jednoduše si tak z nabídky vyberete program, na který máte chuť a náladu. Zastavte, přetočte, vraťte zpět. To vše si jednoduše ovládáte pomocí chytré, intuitivní aplikace, kterou zvládne ovládat opravdu každý.

Letní dobrodružství může začít klidně hned. Využijte atraktivní letní slevu 50% pro nové zákazníky na balíčky Střední a Velký na první tři měsíce! K tomu navíc získáte dárkový balíček „Nasluněná trojka“ v ceně 1 900 korun pouze za cenu dopravy. S dobře naladěnou půllitrovkou, praktickým vějířkem nebo hamakou vám tohle léto horko rozhodně nebude. (Na balíčky Red a Sport se kampaň nevztahuje.)

Reklama

Telly přináší absolutní volnost

Mezi nezávislými testy byla online televize Telly hodnocena na českém trhu jako nejlepší internetová televize roku 2023.

Čím si diváky získala?

  • Širokou nabídkou více jak 100 programů, 84 z nich v HD kvalitě
  • 7 denní archiv všech televizních pořadů intuitivně členěný podle žánrů a hodnocení
  • Jedinečné sportovní soutěže, jako je Liga mistrů UEFA, F1, UFC, ATP, NHL, Bundesliga aj.
  • 100 hodin nahrávek až na 30 dní
  • Možnost sledování až na čtyřech zařízeních i na dovolené po celé ČR i EU
  • Stabilní signál bez sekání a možnost přetáčení reklam (nevztahuje se na reklamy skupiny FTV Prima)

Vyzkoušet online TV Telly

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu