Reklama

Survivor Česko a Slovensko 2024: Kdy začíná, soutěžící, účastníci

Pavel Kovář
14.02.2024 10:25
Soutěžící Survivor Česko a Slovensko 2024
Foto: TV Nova

Survivor je nejen televizní show; je to zkouška lidské odolnosti, strategie a přežití. Své počátky má v devadesátých letech a od té doby se rozšířila do mnoha zemí po celém světě. Survivor se tak postupně stal globálním fenoménem.

Reklama
Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

V této soutěži je skupina lidí odvezena na odlehlé a nehostinné místo, kde jsou ponecháni. Soutěžící se musí o sebe postarat s omezenými zásobami potravin, bez přístupu k hygienickým potřebám a bez pohodlí lůžka. Úkolem soutěžících je nejen „přežít“, ale také čelit složitým sociálním vztahům, které se v izolovaném prostředí rychle vyvíjejí. Každý týden soutěžící čelí různým výzvám, a ti, kteří selhávají, čelí hrozícímu nebezpečí vyřazení, až do chvíle, kdy zůstane poslední přeživší, který si odnáší výhru. Tato reality show je jedinečná kombinací fyzických výzev, psychologické války a strategických aliancí, což vytváří neodolatelnou a nepředvídatelnou podívanou.

Survivor kdo vypadl včera?

Dvacátý díl byl tím posledním pro hráčku z kmene Lovců, Veroniku. Ta prohrála vyřazovací souboj s Radkem, který přišel nedávno z kmene Titánů.

Reklama

Osmnáctým dílem jsme se rozloučili s auditorkou Ivou Skupnik. Iva, která byla poslední dva díly členkou Titánů, prohrála duel s Bandurkem, který byl v kmeni Titánů stejně krátce jako ona.

V šestnáctém díle ostrov neopustil žádný soutěžící. Zřejmě z důvodu častých dřívějších odchodů soutěžících se zdravotními problémy. Místo odchodu hráče však nastal zvrat, díky kterému se v soutěži opět promíchaly kmeny. Novým členem Lovců se tak stal Radek, a do kmene Titánů přibyl Bandurko společně s Ivou.

Ve čtrnáctém díle odešla z ostrova členka kmene Titánů, herečka Ivana Jirešová.

Ve dvanáctém díle opustili ostrov hned dva členové kmene Lovců. Jako první odešel během kmenové rady ze zdravotních důvodů Jakub Bína. Ve vyřazovací hře se pak utkali Jack, Mikýř a Filip. A právě Filip Křížek byl ten, který z vyřazovací hry odešel jako poražený. Přesněji řečeno, hru prohrát chtěl, aby se mohl vrátit domů za svou rodinou.

Reklama

V desátém díle opustil ostrov opět člen Titánů – Sebastian Navrátil. I když měli Titáni tentokrát kmenovou imunitu, zpěvák odešel ze soutěže dobrovolně kvůli závažnému rodinnému důvodu. Následně kmen Lovců poslal na své kmenové radě do duelu Filipa a Jakuba. Tento duel se však v tomto díle neuskutečnil a byl posunut na další kmenovou radu. Můžeme jen spekulovat zda byl duel odložen z důvodu, že odešel dobrovolně další soutěžící, nebo protože byl Filip do duelu zvolen na své vlastní přání a byl zřejmě připraven duel vzdát.

V osmém díle prořídli řady opět Titánům. Soutěž tentokrát opustila topmodelka Denisa Dvořáková, která se utkala v duelu s cestovatelem Martinem Carevem. Martin svůj první duel však ustál, a Denisa Dvořáková, pro kterou to byl již druhý duel, je další vypadlou soutěžící letošního ročníku Survivor Česko a Slovensko.

V šestém díle oblíbené reality show Survivor, jsme se rozloučili se dvěma soutěžícími z odlišných důvodů. Ornella Koktová, členka kmene Titánů, byla bohužel nucena opustit soutěž kvůli zdravotním problémům. Na straně kmene Lovců čelila Rachel Karnižová vyřazovací hře, která určila její odchod ze soutěže.

Druhou vypadlou soutěžící je Kateřina Balounová, 30letá barmanka, kterou v duelu ve čtvrtém dílu porazila Denisa Dvořáková. Právě Denisa byla označena spoluhráči na kmenové radě, nakonec se jí ale podařilo vrátit zpět do hry. Kateřina Balounová je tak druhou dívkou a druhou soutěžící kmene Titánů, která musela opustit ostrov. V tomto díle opustil ostrov také Michael Skalický, a to ze zdravotních důvodů.

Reklama

První vypadlou soutěžící v Survivoru 2024 je Adéla Krejdlová, 22letá zpěvačka a influencerka, která opustila soutěž ve druhém díle.

Tento článek bude průběžně aktualizován o další vyřazené soutěžící, takže nezapomeňte sledovat další osudy účastníků v této nelítostné hře o přežití.

Survivor 2024 účastníci, soutěžící reality show Survivor Česko & Slovensko

TV Nova přináší již 3. sérii této populární reality show a musíme říct, že je určitě na co se těšit! V letošní sérii Survivoru se střetnou kmen Titánů a kmen Lovců, každý s vlastními jedinečnými schopnostmi a strategiemi.

Soutěž mezi těmito dvěma kmeny slibuje nejen test fyzických a mentálních limitů, ale také strategické souboje plné intrik a překvapení. Aby Titáni a Lovci unikli nebezpečí vyřazení a přiblížili se tak k vítězství, musí v této nelítostné hře o přežití nasadit své nejlepší schopnosti a dovednosti.

Reklama

Kmen Titánů

  1. Sebastian Navrátil Zpěvák kapely „Sebastian“; 32 let
  2. Martin Mikyska (Mikýř) – Youtuber, komik; 29 let – od osmého dílu člen Lovců
  3. Samuel Krištofič (Pirát) – MMA zápasník; 34 let – od osmého dílu člen Lovců
  4. Martin Prágr (Márty) – Tanečník; 29 let
  5. Ivana Jirešová – Herečka; 47 let
  6. Ornella Koktová – Podnikatelka; 30 let
  7. Adéla Krejdlová – Zpěvačka, influencerka; 22 let
  8. Yenifer Cao – Influencerka; 30 let
  9. Denisa Dvořáková – TOP modelka; 32 let
  10. Martin Carev – Influencer; 25 let
  11. Radek Polomík – Investor; 38 let – od šestnáctého dílu člen Lovců
  12. Kateřina Balounová – Barmanka; 30 let

Kmen Lovců

  1. Michael Skalický – Operní pěvec; 33 let
  2. Jack Hamid – Hotel manager; 46 let
  3. Veronika Sandholzová – Studentka; 23 let
  4. Jakub Bína – Fitness trenér; 39 let
  5. Filip Křížek – Hasič; 24 let
  6. Nikola Kabátová – Programátorka; 31 let
  7. Martin Husár (Bandurko) – Art Director; 30 let – od šestnáctého dílu člen Titánů
  8. Jana Zicklerová – Trenérka; 52 let
  9. Tomáš Rys – Streamer; 40 let – od osmého dílu člen Titánů
  10. Iva Skupnik – Auditorka; 29 let – od šestnáctého dílu člen Titánů
  11. Kristýna Alexandra Hrbková – Policistka; 29 let – od osmého dílu člen Titánů
  12. Rachel Karnižová – Módní návrhářka, influencerka; 22 let

Kdy začíná Survivor 2024?

Survivor na Voyo startuje už 27. února a o týden později, tedy od 5. března, můžete nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko 2024 sledovat na obrazovkách TV Nova.

Survivor na Voyo – jak sledovat Survivor online zdarma?

Díky promo nabídce Voyo můžete sledovat Survivor online zdarma a vědět, co se děje na ostrově dříve než v TV. Pro využití nabídky Voyo zdarma jsme pro Vás připravili návod na registraci Voyo na 7 dní zdarma.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Kdy vychází Survivor na Voyo? Kdy bude na Voyo Survivor online?

Survivor cz vychází na Voyo o týden dříve než v televizi, vždy po 21:30. Na první díl se tedy můžete těšit už 27. 2. večer online na Voyo. Na Nova Plus Survivor bohužel nebude možné spustit, celé díly Survivor jsou k dispozici pouze online na Voyo.

Survivor TV program, Survivor televizní program

Zde můžete vidět televizní program Survivor na následující dny:

Zobrazit všechny celé díly Survivor.

Survivor pravidla a výhra

Survivor a jeho několik klíčových pravidel, která tvoří základ hry:

Reklama
  1. Rozdělení do kmenů: Na začátku hry organizátoři rozdělí soutěžící do dvou kmenů. Tyto kmeny poté proti sobě soutěží v různých výzvách, které mohou testovat jejich fyzické, mentální nebo taktické schopnosti.
  2. Výzvy pro imunitu: Co se týče výzev pro imunitu, kmeny nebo jednotlivci je pravidelně absolvují, aby získali imunitu a ochránili se před vyřazením. Kmen, který vyhraje kmenovou imunitu, je v tomto kole ochráněn. Ovšem poražený kmen musí poslat své členy na radu kmene, kde se hlasuje o vyřazení jednoho z nich.
  3. Rada kmene a hlasování: Na radě kmene každý člen hlasuje za osobu, kterou chce vyřadit. Osoba s nejvyšším počtem hlasů opouští soutěž. Ve vyřazovacím procesu jsou klíčové strategie, aliance a přesvědčovací schopnosti.
  4. Sloučení: V určitém bodě soutěže dochází ke sloučení zbylých soutěžících do jednoho kmene. Od tohoto momentu soutěží již jen o individuální imunitu a hlasují proti sobě.
  5. Finále a porota: Hra vyvrcholí, když zůstane několik posledních soutěžících (obvykle tři nebo čtyři). Tito finalisté se postaví porotě složené z vyřazených soutěžících po sloučení, kteří rozhodnou, kdo se stane „Sole Survivor“ a získá hlavní cenu.
Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Zdroj: TV Nova, Voyo, Wikipedia

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu