Reklama

Představujeme Survivor 2024 soutěžící: Rachel Karnížová

Pavel Kovář
27.02.2024 09:02
Survivor 2024 Rachel
Foto: Archiv Voyo

Rachel Karnížová, známá slovenská influencerka a finalistka reality show TV Nova Love Island 2023. Nyní ji uvidíme jako soutěžící v nadcházející řadě Survivor 2024. Tato mladá módní návrhářka, která se proslavila svými šicími dovednostmi a vlastní módní značkou, je připravena na další výzvu ve své televizní kariéře.

Z Love Islandu do džungle

Rachel Karnížová se dostala do povědomí veřejnosti účastí ve třetí řadě Love Islandu, kde společně s Claudem dosáhla na třetí místo. Tento úspěch však nebyl koncem její televizní cesty. Rachel, která má 22 let a pochází z Bratislavy, se rozhodla zúčastnit se Survivoru, aby dokázala svou odvahu a schopnost překonávat výzvy.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Strategie a příprava na Survivor Rachel

Rachel přistupuje k Survivoru s neobvyklou strategií – nejlepší plán je nemít plán. Tato filozofie odrazuje od její odvahy riskovat a věřit v schopnost adaptace na neznámé situace. Před show se dokonce pokusila připravit na náročné podmínky tím, že zkoušela být tři dny bez jídla, což svědčí o její odhodlanosti a odvaze.

Osobní zkušenosti a vize do budoucna

Rachel, která se v minulosti otevřeně vyjádřila o své zkušenosti s domácím násilím, ukazuje svou silnou a nezávislou stránku. Případnou výhru chce využít na nákup bydlení a auta.

Survivor 2024 představuje pro Rachel Karnížovou novou výzvu a příležitost ukázat její odolnost. Dalším bodem je ukázat své strategické myšlení a schopnost přizpůsobit se v extrémních podmínkách. Její účast slibuje dobrodružství a drama zároveň.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. a na obrazovkách TV Nova od 5.3. Nezapomeňte se také podívat na další soutěžící Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu