Reklama

Představujeme Survivor 2024 soutěžící: Mikýř – Martin Mikyska

Pavel Kovář
22.02.2024 13:18
Survivor 2024 Mikýř
Foto: Archiv Voyo

V nové sérii Survivor Česko a Slovensko 2024 se mezi soutěžícími objevuje známá tvář českého internetu, Martin Mikyska, všem známý jako Mikýř. Tento 30letý rodák z Prahy je známý především díky svému unikátnímu humoru a schopnosti glosářství na YouTube. Zde se proslavil svým pořadem Mikýřova úžasná pouť internetem. Martin, který se kdysi na profesionální úrovni věnoval závodění na snowboardu, nyní přichází do Survivoru, aby ukázal, že jeho schopnosti sahají daleko za hranice sněhu a sociálních sítí.

Reklama
Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Od komika k soutěžícímu

Martin se do Survivoru přihlásil s trochu neobvyklým cílem – dokázat všem, že je schopný se opálit. Jeho humor, který ho proslavil na internetu, bude nyní čelit nejenom slunečnímu záření, ale i drsným podmínkám reality show. Jako profesionální provokatér a člověk, který se nebojí říci svůj názor, Martin ví, že jeho přístup může na ostrově vyvolat rozruch.

Strategie a výzvy

Mikýřova strategie přežití v Survivoru? Ujídat jídlo a tropit zlo. S přiznáním, že jeho humor může rychle vyprchat bez dostatku jídla, se Martin chystá získávat imunitu a vyhýbat se duelům s fyzicky silnějšími soupeři. To vše s cílem zůstat co nejdéle v hře a možná i překvapit svým přístupem k soutěži.

Reklama

Osobní život a zájmy

Mimo své veřejné působení na YouTube a v pořadu na Mall.tv, miluje Martin procházky s jeho jezevčíkem. Tato aktivita mu bude v průběhu soutěže chybět stejně tak, jako jeho přítelkyně. Co se týče jeho jídelních preferencí, prozradil, že by nikdy nesnědl lidský mozek.

Cíle a ambice

Ačkoli Martinův přístup k soutěži může být pro mnohé překvapivý, jeho plány s případnou výhrou jsou stejně tak nekonvenční – zapálil by ji. Tímto způsobem symbolicky uzavírá svou účast v Survivoru, která je pro něj více o osobní výzvě a překonání sebe sama, než o finanční odměně.

Martin Mikyska alias Mikýř je bezpochyby jedním z nejzajímavějších soutěžících Survivor Česko a Slovensko 2024. Jeho smysl pro humor, odhodlání a nekonvenční přístup k životu a soutěžím slibují, že jeho účast bude jednou z nejsledovanějších.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. a na obrazovkách TV Nova od 5.3. Nezapomeňte se také podívat na další soutěžící soutěžící Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu